Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Απόπειρα απαγωγής – Πεύκη: Αποκύημα της φαντασίας της 12χρονης η υπόθεση!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόπειρα απαγωγής – Πεύκη: Αποκύημα της φαντασίας της 12χρονης η υπόθεση!

Απόπειρα απαγωγής - Πεύκη: Η μικρούλα είχε αργήσει να γυρίσει από το σχολείο και, φοβούμενη την κατσάδα, επινόησε την ιστορία της δήθεν απόπειρας αρπαγής της

Απόπειρα απαγωγής – Πεύκη: Αποκύημα παιδικής φαντασίας αποδείχτηκε τελικά η υπόθεση της απόπειρας απαγωγής 12χρονης στην Πεύκη, που αναστάτωσε τους γονείς της περιοχής.

Η μικρούλα παραδέχτηκε τελικά στους γονείς της ότι η ίδια επινόησε την δήθεν απόπειρα απαγωγής της.

Ο λόγος που έκανε κάτι τέτοιο; Είχε αργήσει να γυρίσει από το σχολείο και, φοβούμενη την κατσάδα, η μικρή μαθήτρια αποφάσισε να επινοήσει αυτήν την ιστορία για να τη «γλιτώσει».

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη μαθήτρια είχε ισχυριστεί στους γονείς της, πριν από λίγες ημέρες, ότι δήθεν τρεις άνδρες που επέβαιναν σε λευκό φορτηγάκι αποπειράθηκαν να την αρπάξουν έξω από το σχολείο της στην Πεύκη.

 

Ανήσυχοι, οι γονείς του κοριτσιού έκαναν σχετικά καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η 12χρονη αποκάλυψε στους γονείς της την αλήθεια και εκείνοι απέσυραν την καταγγελία.

Απόπειρα απαγωγής – Πεύκη: Τι ανέφερε ακριβώς στην ιστορία της η μικρή

Το κοριτσάκι είχε αναφέρει αρχικά ότι στις 13:30, όταν βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από το σχολείο, ξαφνικά ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες την πλησίασε. Ο συνοδηγός βγήκε έξω και με σπαστά ελληνικά της είπε «Γεια σου κοριτσάκι, έλα να σου δώσω κάτι». Εκείνη πάγωσε, έκανε ένα βήμα πίσω όμως ο περίεργος άνδρας, συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της.

Ξαφνικά, όπως είχε πει στους γονείς της, η πλαϊνή πόρτα του βαν άνοιξε και εμφανίστηκε και τρίτο άτομο το οποίο πετάχτηκε έξω και προσπάθησε να την πιάσει. Εκείνη τότε ισχυρίστηκε ότι άρχισε να τρέχει προς το σχολείο και τελικά κατάφερε να γλιτώσει από τα νύχια τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις