Ζώδια: Ποιους να αποφύγεις, αν δεν θες το σεξ να είναι σκέτη “τραγωδία”

PLUS

Ζώδια: Ποιους να αποφύγεις, αν δεν θες το σεξ να είναι σκέτη “τραγωδία”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ζώδια: Μπορεί να είναι απίστευτο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται ακόμη και αυτό.

21.04.2019 | 19:17

Ζώδια: Μπορεί όλοι να τρελαινόμαστε στο άκουσμα του σεξ, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που απλά… δεν το ‘χουν. Βαριούνται, είναι ανικανοποίητοι, ψυχροί ή πνίγονται στην αυταρέσκειά τους και δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν το οτιδήποτε. Ούτε καν… το σεξ!

Και όπως συμβαίνει με τα πάντα έτσι και τα άστρα έρχονται να μας δώσουν τα φώτα τους και να μας δείξουν τους πιο ξενέρωτους στο σεξ. Βγάλτε μπλοκάκι και σημειώστε, για να βάλετε “x” αν στο πρώτο ραντεβού ακούσετε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια. Χιουμοράκι φυσικά.

Λέων

Ο Λέων θαυμάζει τόσο πολύ τον εαυτό του, ζει με μοναδικό σκοπό να είναι το επίκεντρο που δεν μπορεί να καταπολεμήσει αυτές τις εμμονές του ούτε και στο σεξ. Τον Λέοντα τον νοιάζει να περνά εκείνος καλά ενώ αρέσκεται να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει το πώς περνάει ο παρτενέρ του. Αυτό και μόνο κάνει τον Λέοντα ξενέρωτο στο σεξ.

Αιγόκερως 

Ο αυτάρεσκος Αιγόκερως ακόμη και μετά το σεξ αισθάνεται ότι έχει κατακτήσει τον κόσμο. Νιώθει “θεός” και αυτή η αίσθηση δεν τον εγκαταλείπει ποτέ και δυστυχώς ούτε και στο σεξ.

Όταν βέβαια αποφασίσει να ενδώσει, καθώς ο Αιγόκερως βλέπει το σεξ σαν κάτι… αναγκαστικό. Ανατριχίλα…

Δίδυμοι

Μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Με άλλα λόγια άλλα λένε και πολύ λιγότερα κάνουν. Είναι η φύση του Διδύμου που τον κάνει να μην μπορεί να είναι συνεπής στο λόγο του ούτε και στο σεξ!

Φαντάζεται πολλά, υπόσχεται πολλά αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ενδεχομένως και να βαριέται, αν προηγουμένως τα έχει σκεφτεί γιατί να τα κάνει και πράξη; Αλλωστε σε φίλους/ες ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να πλάσει μια ιστορία στο μυαλό του για να τους την πουλήσει.

Exit mobile version