Γαϊτάνος Jumbo: “Γιατί είπα το ναι στη διαφήμιση” (vid)

LIFESTYLE

Γαϊτάνος Jumbo: “Γιατί είπα το ναι στη διαφήμιση” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γαϊτάνος Jumbo: Ο Πέτρος Γαϊτάνος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους συμμετείχε στη διαφήμιση.

21.04.2019 | 18:56

Γαϊτάνος Jumbo: Η συμμετοχή του Πέτρου Γαϊτάνου σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών για το Πάσχα σχολιάστηκε πολύ, αρνητικά, αλλά και θετικά.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι», διευκρινίζοντας ότι δεν το έκανε με πρωταρχικό στόχο για τα χρήματα.

Δεν ήταν προτεραιότητά μου τα χρήματα

«Είπα ναι στη διαφήμιση γιατί ήθελα ο κόσμος να δει αυτή την πιο χαλαρή πλευρά μου. Επίσης θέλησα να κάνω αυτό το διαφημιστικό σποτάκι για να επισημάνω ότι ακόμα και μέσα στους χώρους της αγοράς, όπου επικρατούν τα εμπορικά κριτήρια, μπορεί να γίνει και κάτι με ποιότητα.

Δεν ήταν προτεραιότητά μου τα χρήματα. Είναι καλό να υπάρχουν δουλειές και να έχουμε έσοδα για να μπορούμε να βιοποριστούμε, ειδικά εμείς οι καλλιτέχνες που κάνουμε μια δουλειά πολυέξοδη. Όμως δεν θα έκανα κάτι αν δεν ήταν σχετικό με αυτό που είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Γαϊτάνος Jumbo: Η διαφήμιση, δεν θα ξέφευγε από τους Αρβύλα

Exit mobile version