Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος – δολοφονία: “Έσπασε” και ομολόγησε ο 35χρονος υπολοχαγός
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος – δολοφονία: “Έσπασε” και ομολόγησε ο 35χρονος υπολοχαγός

Κύπρος - δολοφονία: Παγωμένη παρακολουθεί η Κύπρος την υπόθεση, που "άνοιξε", όταν τουρίστες εντόπισαν ένα πτώμα.

Κύπρος – δολοφονία: Δεν άντεξε τις πιέσεις των Αρχών και ομολόγησε ο 35χρονος Ελληνοκύπριος πως δολοφόνησε την Μαρί Ρόουζ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό στην Κύπρο, καθώς και την 6χρονη κόρης της.

Μάλιστα υπέδειξε, σύμφωνα με το offsite.com.cy το μεταλλείο Μεμί στον Ξυλιάτο, όπου φέρεται να πέταξε τη σορό του παιδιού.

Ο 35χρονος σκότωσε την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και την κόρη της τον Μάιο του 2018 και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της στο φρεάτιο, την οποία εντόπισαν πριν λίγες ημέρες Γερμανοί τουρίστες και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σε άθλια κατάσταση το πτώμα

Στο σημείο κλήθηκαν οι ιατροδικαστές οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης και είχε πεταχτεί στο συγκεκριμένο φρεάτιο, γυμνό και δεμένο με μπλε σχοινί, μεταξύ τριών μηνών και τριών χρόνων προηγουμένως, ενώ στο φρεάτιο βρέθηκαν και άκρα από τη σορό.

Η έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του 35χρονου αξιωματικού οδήγησε στον εντοπισμό μπλε σκοινιού πανομοιότυπου με αυτό που ήταν δεμένο το πτώμα αλλά και ίδια κολλητικής ταινίας.

Κατά τη σύλληψη του 35χρονου υπολοχαγού, προσπάθησε να καταπιεί μια κάρτα κινητού sim, την οποία παρέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ήταν τα ηλεκτρονικά ίχνη που είχε αφήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωση όπου παρουσιαζόταν με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Χρησιμοποιούσε φωτογραφία άλλου αξιωματικού ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε, αν και δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση, πέραν του ότι είναι γνωστός με τον 35χρονο υπολοχαγό και υπηρετούν στην ίδια μονάδα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο υπολοχαγός είχε αλλάξει τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή του μετά την εξαφάνιση της 38χρονης και της κόρης της, ενώ είχε διαγράψει και το προφίλ του από το facebook και από site γνωριμιών.

Η άτυχη γυναίκα είχε εγκατασταθεί στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο, όπου και γνώρισε έναν Ρουμάνο με τον οποίο απέκτησε την κορούλα της.

Ο 33χρονος πατέρας της μικρής συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Τα αίτια της δολοφονίας από τον Ελληνοκύπριο υπολοχαγό, δεν έχουν γίνει γνωστά. Η 38χρονη με τον δολοφόνο της, είχαν γνωριστεί μέσω πλατφόρμας γνωριμιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις