Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε ο μπαμπάς της πιο viral φωτογραφίας
ΚΟΣΜΟΣ

Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε ο μπαμπάς της πιο viral φωτογραφίας

Παναγία των Παρισίων: Μετά από μερικά 24ωρα αναζήτησης ο άντρας της φωτογραφίας επικοινώνησε με τη νεαρή που απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Παναγία των Παρισίων: Μέσα στις φωτογραφίες που έγιναν viral από την Παναγία των Παρισίων, ήταν και αυτή με τον πατέρα, που έπαιζε με την κορούλα του μπροστά από τον ναό, πολύ λίγο πριν η κόλαση της φωτιάς αρχίζει να περικυκλώνει το εμβληματικό μνημείο.

Μετά από μερικά 24ωρα αναζήτησης ο άντρας της φωτογραφίας επικοινώνησε με την Μπρουκ Γουίνδσορ, η οποία και είχε απαθανατίσει το στιγμιότυπο.

Όπως εκείνη έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού της στο twitter, «η αναζήτηση έλαβε τέλος. Η φωτογραφία έφτασε μέχρι τον μπαμπά και την οικογένειά του. Επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του και απάντησε: “σε ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη φωτογραφία, θα βρούμε ένα ξεχωριστό μέρος για να την τοποθετήσουμε.” Σας ευχαριστώ όλους που μοιραστήκατε τη φωτογραφία αλλά και για τα καλά σας λόγια».

Στην φωτογραφία της Γουίνδσορ φαίνεται ο μπαμπάς να παίζει ανέμελα με την κόρη του μια ώρα προτού οι φλόγες τυλίξουν τον ναό.

Όταν την ανακάλυψε στα αρχεία της, έκανε δημόσια έκκληση μέσω social media αναζητώντας τους δύο πρωταγωνιστές.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία ενώ φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Σχεδόν πήγα έως τον μπαμπά εκείνον να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει», έγραψε η 23χρονη στο Twitter.

«Twitter, αν έχει κάποιο μαγικό, βοήθησέ τον να τη βρει».

Το Tweet έγινε share από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να χαρακτηρίζουν «ιστορική» τη φωτογραφία.

https://twitter.com/brookeawindsor/status/1117940714715930624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1117940714715930624&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Fnews%2Fkosmos%2Fstory%2F173534%2Fpanagia-ton-parision-anazitisi-telos-vrethike-o-mpampas-tis-fotografias-poy-egine-viral

Όπως παραδέχτηκε η νεαρή από το Μίσιγκαν, ήταν τέτοια η χαρά της στιγμής που δίσταζε να τους διακόψει για να τους δώσει τη φωτογραφία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι», τόνισε η ίδια.

Η Γουίνδσορ ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι κι ανήμποροι την καταστροφή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις