Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπακώστα – Εξάρχεια: Επιμένει για τη “Μονμάρτη” – Εγώ πηγαίνω χωρίς να οπλοφορώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπακώστα – Εξάρχεια: Επιμένει για τη “Μονμάρτη” – Εγώ πηγαίνω χωρίς να οπλοφορώ

Παπακώστα - Εξάρχεια: Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Ρουά Ματ» είπε ότι «στα Εξάρχεια πήγα πρόσφατα και δεν είχα κανένα πρόβλημα".

Παπακώστα – Εξάρχεια: Λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δήλωσή της ότι τα Εξάρχεια είναι «κέντρο τέχνης και πολιτισμού, μια Μονμάρτη» της Αθήνας, η Κατερίνα Παπακώστα επανήλθε λέγοντας πως «για εμάς, δεν υπάρχει άβατο στην περιοχή των Εξαρχείων».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Ρουά Ματ» του ΣΚΑΪ, είπε ότι «στα Εξάρχεια πήγα πρόσφατα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εάν υπάρξει αποφασιστικότητα και βούληση, η περιοχή μπορεί να γίνει η Μονμάρτη της Αθήνας. Πολεοδομικά υπάρχουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά», είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παπακώστα – Εξάρχεια: «Δεν υπάρχει άβατο»

«Το δόγμα είναι ότι δεν υπάρχει άβατο», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή παραβατικότητα», πρόσθεσε.

«Ο πολιτικός σχεδιασμός της χώρας τις δεκαετίες που προηγήθηκαν, μέχρι και σήμερα, ήταν σε μία κατεύθυνση, απλώς ‘να λύσουμε τα ζητήματα και μόνο με καταστολή και αστυνόμευση», συνέχισε.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες δηλώσεις της, η κ. Παπακώστα είπε: «Για εμένα είναι μία γειτονιά στην οποία έχω πολλούς φίλους, πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας κόσμος εκεί που πάλλεται στο να προσφέρει πολιτιστικό έργο. Να παράγει για τη χώρα πολιτισμό».

Παπακώστα – Εξάρχεια: Προσωπικά κυκλοφορώ χωρίς να οπλοφορώ

Τέλος, στην ερώτηση για το αν μπορεί να πάει στα Εξάρχεια για έναν καφέ, απάντησε: «Εγώ πηγαίνω και πίνω καφέ, όταν έχω χρόνο, παντού. Στα Εξάρχεια έχω παρακολουθήσει θέατρο πρόσφατα και έχω πιει καφέ πρόσφατα. Προσωπικά κυκλοφορώ στα Εξάρχεια, χωρίς να οπλοφορώ».

Ακούστε την:

Δείτε ακόμη:

Η Παπακώστα στην αντεπίθεση – Ως τι μιλάτε, ως «αβράκωτοι»;

“Μονμάρτη”: “Εσείς πήγατε ή είστε τίποτα βλάχοι;” – Χαμός στο Twitter με την ατάκα Παπακώστα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις