Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Φλόριντα: Σάλος με την αδίστακτη 40άρα που αποπλάνησε εφήβους που έβγαιναν με τις κόρες της!
PLUS

Φλόριντα: Σάλος με την αδίστακτη 40άρα που αποπλάνησε εφήβους που έβγαιναν με τις κόρες της!

Φλόριντα: Η γυναίκα παραδέχτηκε την ενοχή της και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης

Φλόριντα:  Συνεχίζεται η δικαστική περιπέτεια μιας αδίστακτης μητέρας από την Καλιφόρνια, η οποία φέρεται να αποπλάνησε και να έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια, την εποχή που εκείνα διατηρούσαν σχέση με τις ίδιες της τις κόρες!

Η 41χρονη Coral Lytle δήλωσε ένοχη πριν από έναν μήνα για την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο αγοριών το 2017, όταν εκείνα πήγαιναν ακόμα στο Λύκειο.

 

Ωστόσο, μια διαφωνία ανάμεσα στους δικαστές που έχουν χειριστεί μέχρι στιγμής την υπόθεση, σχετικά με την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στη γυναίκα, οδήγησε στην κατάρρευση της συμφωνίας που είχε κλείσει ο συνήγορός της με την Εισαγγελία.Αυτό σημαίνει ότι η 41χρονη θα έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει την δήλωση ενοχής της, εφόσον φυσικά το επιθυμεί.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Lytle είχε έρθει πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017.

 

σεξ

Η μητέρα των δύο έφηβων κοριτσιών χρησιμοποιούσε τις κόρες της για να βρίσκει υποψήφια «θύματα». Οι κοπέλες έφερναν τους φίλους τους σπίτι για να τους συστήσουν στους γονείς τους και η 41χρονη αντάλλαζε τηλέφωνα με τους ανήλικους νεαρούς, για να τους ξεμοναχιάσει έπειτα στο αμάξι της ή και αλλού.

Αφού πρόσφερε στα αγόρια αλκοόλ και πούρα, έπειτα τα αποπλανούσε.

Η δράση της έγινε γνωστή μετά από καταγγελία του ένα εκ των δύο νεαρών. Όπως δήλωσε έπειτα το αγόρι, αποφάσισε να μιλήσει επειδή αισθανόταν ντροπή «όταν έσφιγγε το χέρι του συζύγου της 41χρονης για να τον χαιρετήσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις