Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Εμφάνιση στους Κου Κου με “περίεργο” μακιγιάζ (vid)
LIFESTYLE

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Εμφάνιση στους Κου Κου με “περίεργο” μακιγιάζ (vid)

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Μία αναμφισβήτητα πολύ γοητευτική πολιτικός, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Η καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη το πρωί της Πέμπτης ήταν ξεχωριστή.

Στη φωλιά των Κου Κου μπήκε η Άννα Μισελ Ασημακοπούλου για να δώσει μια εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα συνέντευξη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο ξεκίνημα της κουβέντας αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

«Βλέπω την επιδερμίδα σας, όλο το σώμα σας καταπληκτικό. Τι κάνετε και διατηρείστε έτσι;», ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η απάντηση που έδωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν ήταν η αναμενόμενη…

«Καταρχάς, η Ρούλα με έχει βάψει εκπληκτικά! Η Ρούλα μού έβαλε πρώτη φορά στη ζωή μου ψεύτικες βλεφαρίδες. Είναι βαριές. Στη Βουλή δεν μετράνε οι βλεφαρίδες, μετράει τι λες».

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Λίγα λόγια για την γοητευτική πολιτικό 

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, νομικός, βουλευτής της Β’ Αθηνών και υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Η 52χρονη βουλευτής αποκάλυψε ότι έχει κάνει γνωστή την απόφασή της και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντάς του ότι αν δεν εκλεγεί θα επιστρέψει στη δουλειά της στις Βρυξέλλες και δεν θα ασχοληθεί εκ νέου με την ελληνική πολιτική σκηνή.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και αμερικανοσπουδαγμένη, η κ. Ασημακοπούλου εξελέγη το 2012 βουλευτής Ιωαννίνων και το 2015 επανεξελέγη στο κοινοβούλιο εκπροσωπώντας αυτή τη φορά τη Β’ Αθηνών.

Όσο για τα προσωπικά της τα τελευταία τρία σχεδόν χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του εργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Λεγάκη.

Το 2014 απασχόλησε πολύ με το δραματικό διαζύγιό της, καθώς με τον πρώην σύζυγο μπαινοέβγαιναν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του γιου τους, την οποία και κέρδισε η ίδια.

Σπούδασε Οικονομικά στο Bryn Mawr College της Πολιτείας της Πενσιλβανία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Νομικά με ειδίκευση στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Έλαβε περαιτέρω εξειδίκευση στο London School of Economics στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης στην Ισπανία και στο Institut d’Études Françaises d’Avignon στην Γαλλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις