Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίκυ Φλέσσα “Στα άκρα”: Η απάντηση της ΕΡΤ μετά τα “καρφιά” της δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Φλέσσα “Στα άκρα”: Η απάντηση της ΕΡΤ μετά τα “καρφιά” της δημοσιογράφου

Βίκυ Φλέσσα “Στα άκρα": Με ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ απάντησε στη Βίκυ Φλέσσα πως δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπές οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι στις εκλογές.

Βίκυ Φλέσσα “Στα άκρα”: Όσοι είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, με βάση τη νομοθεσία, απαντά η ΕΡΤ, μετά το παράπονο που εξέφρασε η Βίκυ Φλέσσα για το κόψιμο της εκπομπής της.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ απάντησε στη Βίκυ Φλέσσα ότι είναι αυτονόητο, με βάση τη νομοθεσία, πως δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπές οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που ανακοινώθηκαν επίσημα ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι υποβολιμαία και κακόπιστη», επισημαίνει η ΕΡΤ, που εύχεται καλή επιτυχία στους δημοσιογράφους της που είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Βίκυ Φλέσσα “Στα άκρα”: Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Είναι αυτονόητο ότι όσοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ –είτε ανήκουν στο τακτικό προσωπικό της, είτε είναι εξωτερικοί συνεργάτες– έχουν επίσημα ανακοινωθεί ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, βάσει των όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Αυτό ακριβώς συνέβη μεταξύ άλλων και με τους κ.κ. Αρβανίτη, Μπούρα και Φλέσσα.

Η ΕΡΤ ευχήθηκε και εύχεται καλή επιτυχία στους δημοσιογράφους της που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι / υποψήφιες στις εκλογές. Όπως κάθε άλλος υποψήφιος, θα φιλοξενούνται και αυτοί – αυτές σε εκπομπές της ΕΡΤ, σύμφωνα με τον νόμο και γενικότερα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της πολιτικής πολυφωνίας.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι υποβολιμαία και κακόπιστη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις