Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίγιο – μωρό: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο – μωρό: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών

Αίγιο - μωρό: Ακόμα μία υπόθεση φρίκης, με τη μητέρα να νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Αίγιο – μωρό: Φρίκη στο Αίγιο, με μαι υπόθεση που “ξυπνά” μνήμες. Ένα μωράκι  σήμερα το πρωί νεκρό σε κάδο απορριμάτων.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα filodimos.gr η Ασφάλεια έλαβε ανώνυμη καταγγελία ότι μια 30χρονη γυναίκα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο πέταξε το μωρό της στον κάδο των σκουπιδιών και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν το νεκρό νεογνό, ενώ η 30χρονη που όπως καταγγέλθηκε το πέταξε, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Άγνωστο παραμένει αν το μωρό ήταν ζωντανό όταν η 30χρονη το πέταξε στον κάδο ή είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αίγιο μωρό: Η μητέρα έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η νεαρή έφτασε μόνη στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και πολύ γρήγορα οι γιατροί που την εξέτασαν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές από γέννα.

“Πρόσφατα”, δύο παρόμοιες ιστορίες με νεογνά που βρέθηκαν στον κάδο απορριμάτων σε περιοχές των Αθηνών είχαν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης μια φοιτήτρια γέννησε μόνη της στο μπάνιο και ύστερα πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της.

Στην Πετρούπολη, πάλι, βρέθηκε νεκρό ένα μωρό σε κάδο και ύστερα από λίγο καιρό ανακαλύφθηκε η νεαρή μητέρα του η οποία μαζί με την μητέρα της το είχαν πετάξει στα σκουπίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις