Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μισέλ Φάιφερ: Σπάνιο – Στα 34 της, κάνει ωτοστόπ με νυφικό
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μισέλ Φάιφερ: Σπάνιο – Στα 34 της, κάνει ωτοστόπ με νυφικό

Μισέλ Φάιφερ: Η φωτογράφιση έγινε το 1992 για το περιοδικό «Rolling Stone» και πρόκειται για μία από τις αγαπημένες φωτογραφίσεις της Φάιφερ.

Μισέλ Φάιφερ: Η φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε η Μισέλ Φάιφερ στο προφίλ της στο Instagram ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του γνωστού Αμερικανού Χερμπ Ριτς, η Μισέλ Φάιφερ κάνει ωτοστόπ στην λεωφόρο της Σάντα Μόνικα φορώντας νυφικό.

Η φωτογράφιση έγινε το 1992 για το περιοδικό «Rolling Stone» και πρόκειται για μία από τις αγαπημένες φωτογραφίσεις της Μισέλ Φάιφερ.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ και τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ έκανε flashback στο παρελθόν και η φωτογραφία της στο Instagram απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Η Μισέλ Φάιφερ κάποια στιγμή πάτησε pause στην καριέρα της και εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας. Ευτυχώς όμως για τους θαυμαστές της επέστρεψε πέρυσι στα κινηματογραφικά πλατό.

Αναφερόμενη στην απουσία της από τη μεγάλη οθόνη, η Μισέλ Φάιφερ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Πλέον τα παιδιά μου μεγάλωσαν και έφυγαν από το σπίτι, εγώ όμως δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για τη δράση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις