Eurovision 2019 stage: H Diva της Eurovision, Dana International, επιστρέφει (vid)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eurovision 2019 stage: H Diva της Eurovision, Dana International, επιστρέφει (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Eurovision 2019 stage: Oι διοργανωτές του μουσικού διαγωνισμού αποκαλύπτουν σιγά, σιγά τις ατραξιόν της μουσικής βραδιάς.

17.04.2019 | 13:49

Eurovision 2019 stage: Η μεγάλη σταρ της Eurovision, Dana International, που τράβηξε όλα τα βλέμματα 21 χρόνια πριν με τη νίκη της, θα πατήσει ξανά στη σκηνή της Eurovision 2019.

Ένα μήνα από τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, οι διοργανωτές του διαγωνισμού αποκαλύπτουν σιγά, σιγά τις ατραξιόν της βραδιάς. Πέραν φυσικά από τη Madonna, η τηλεόραση του Ισραήλ έχει εξασφαλίσει την εμφάνιση παλιότερων star της Eurovision.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, στον χρόνο που δίνεται στους τηλεθεατές προκειμένου να ψηφίσουν την συμμετοχή της αρεσκείας τους, ο νικητής της περασμένης χρονιάς κάνει μια ζωντανή εμφάνιση επί σκηνής.

Στο Τελ Αβίβ ωστόσο, αποφάσισαν πως η Νέτα δεν είναι “αρκετή” και έτσι προσκάλεσαν τρεις νικητές και δύο φιναλίστ της Eurovision στον μεγάλο τελικό.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους μια γυναίκα που προκάλεσε σεισμό στη Eurovision, αλλά και τη διοργανώτρια χώρα, το Ισραήλ, η Dana International.

Η συμμετοχή μιας διεμφυλικής πριν από 21 χρόνια έγινε πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου.

Η Dana επιχείρησε να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision, το 2011 στη Γερμανία. Δυστυχώς, το Ding Dong δεν προκρίθηκε καν στον τελικό.

Οι Ισραηλινοί επέλεξαν επίσης να προσκαλέσουν την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και την Βέρκα Σερντούτσκα από την Ουκρανία.

Η Dana International καθισμένη σε μια μεταλλική κούνια πατάει το κουμπί, το σήμα που συμβολίζει την έναρξη:

Exit mobile version