ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής – Αμβρόσιος: Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, μας εξέθεσε, λέει ο Κούλογλου

Κουρουμπλής – Αμβρόσιος: Ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτηρίζει ολέθριο λάθος τη συνάντηση του πρώην υπουργού με τον Μητροπολίτη.

17.04.2019 | 15:42

Κουρουμπλής – Αμβρόσιος: Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτογραφία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Αυτή τη φορά είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ξανά υποψήφιος για την ευρωβουλή, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος αντέδρασε για τη φωτογραφία ζητώντας από τον πρώην υπουργό να παραιτηθεί.

«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του» είπε στο ραδιόφωνο News24/7 ο κ. Κούλογλου.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί γιατί «ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοίζου».

«Ο κ.Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε» κατέληξε ο κ. Κούλογλου την αναφορά του για το θέμα.

Η δήλωση Κούλογλου έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος όταν του επισημάνθηκε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα «το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Σκουρλέτη για την επίμαχη φωτογραφία ότι «ελπίζω ακόμα και τώρα να ήταν μια αστοχία της στιγμής» και του Γιάννη Μουζάλα ότι η συνάντηση με τον Αμβρόσιο «είναι απαράδεκτη και συνάντηση προσβολής προς τον δημοκρατικό κόσμο».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ έχει σχολιάσει ότι «μπορεί και να ήταν λάθος» η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Kontra Channel 

To ALPHAFREEPRESS.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή