ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Αμβρόσιος: Η δημοσιογράφος απαντά στον Μητροπολίτη

Ακρίτα - Αμβρόσιος: Η Έλενα Ακρίτα ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στο ραντεβού του υποψηφίου Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

17.04.2019 | 13:09

Ακρίτα – Αμβρόσιος: Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον μητροπολίτη Αμβρόσιο που την είπε ξετσίπωτη, με αφορμή τα όσα έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος για το ραντεβού του μητροπολίτη με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, θυμίζοντας στον υποψήφιο τα όσα έχει πει εναντίον των ομοφυλόφιλων ο μητροπολίτης Αιγιαλείας.

Η απάντησή της είναι λακωνική. «Και λίγα έγραψα», σχολίασε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στο ραντεβού του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη, θυμίζοντάς του τις σχέσεις του Αμβρόσιου με τη Χρυσή Αυγή και τις δηλώσεις του «φτύστε τους ομοφυλόφιλους όπου τους βρείτε».

Ακολούθησε ένα μπαράζ δηλώσεων κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το οργισμένο τηλεφώνημα του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στον κ. Κουρουμπλή και τελικά λίγο έλειψε να αποκλειστεί από την ευρωλίστα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

Αν τη γλίτωσε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι και η Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Αμβρόσιο και δεν θα ήταν δυνατόν να φύγει μόνο ο κ. Κουρουμπλής.

Μετά τον σάλο, ο μητροπολίτης Αιγιαλείας υπερασπίστηκε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τα έβαλε με όσους τον κατηγόρησαν, λέγοντας ότι «οι συριζαίοι ψυχορραγούν και λένε πάλι ανοησίες».

Ωστόσο επανήλθε κατηγορώντας τον Πάνο Σκουρλέτη και την Έλενα Ακρίτα. Τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Σπύρο Δανέλλη τους αποκάλεσε «μοχθηρά ανθρωπάρια», την Έλενα Ακρίτα «ξετσίπωτη».

Ακρίτα – Αμβρόσιος: Η απάντηση στο Facebook 

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Αμβρόσιο σημειώνοντας «και λίγα έγραψα»…

«Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα.

Γράφει:

“Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα” #καιλίγαέγραψα».

To ALPHAFREEPRESS.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή