Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουβέντους – Άγιαξ 1 -2: Ο «Αίαντας» έχει βαλθεί να τρελάνει το Champions League
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουβέντους – Άγιαξ 1 -2: Ο «Αίαντας» έχει βαλθεί να τρελάνει το Champions League

Γιουβέντους – Άγιαξ 1 -2:: H επική πορεία του Άγιαξ στο φετινό Champions League συνεχίζεται.

Γιουβέντους – Άγιαξ 1 -2: Αποφασισμένος να μας τρελάνει ο Άγιαξ και εμάς και το Champions League!

Η ομάδα του Άμστερνταμ μετά την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης με μεγάλο διπλό στην Ισπανία, πανηγύρισε και στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να άνοιξε το σκορ στο 28′ με κεφαλιά και να έδωσε προβάδισμα στους Ιταλούς, αλλά ο Άγιαξ δεν είχε “μιλήσει” ακόμα!

Στο 34′ ο Φαν ντε Μπέεκ και στο 67′ ο Ντε Λιχτ σκόραραν και έστειλαν τον Άγιαξ στα ημιτελικά του Champions League και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη “μπάντα”.

Ο Άγιαξ περιμένει να βρει απέναντι του μια εκ των Τότεναμ ή Μάντσεστερ Σίτι (1-0 to πρώτο ματς) αλλά με το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Ολλανδοί δείχνουν ικανοί να φτάσουν όχι απλά μέχρι τον τελικό αλλά μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου στο φετινό Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από τρεις σερί κατακτήσεις Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2016, το 2017 και το 2018, μένει εκτός.

Τα πιτσιρίκια του «Αίαντα» έκαναν σκόνη την «Γηραιά Κυρία» που έδειξε να μην μαθαίνει από το πάθημα της Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά.

Οι Ολλανδοί κάνοντας και μέσα στο Τορίνο το παιχνίδι τους και με μια ομάδα με μέσο όρο 25 ετών έφτασαν στα ημιτελικά μετά από 21 χρόνια και μετά το 1996-97 όταν είχαν αποκλειστεί τότε από τη Γιουβέντους.

Γιουβέντους – Άγιαξ 1 -2:: Οι ενδεκάδες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Μαζραουί (11′ Σινγκράβεν), Σένε, Ντε Γιόνγκ, Ζιγιές, Φαν ντε Μπέεκ, Νέρες, Τάντιτς.

Γιουβέντους – Άγιαξ 1 -2:: Highlights 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις