Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Eurovision 2019: Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στον τελικό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2019: Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στον τελικό

Eurovision 2019: Η σέξι τραγουδίστρια θα ανέβει στην σκηνή με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka

Eurovision 2019: Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελένη Φουρέιρα «αναστάτωσε» όλη την Ευρώπη με την «εκρηκτική» εμφάνισή της στην Eurovision.

Η σέξι τραγουδίστρια, την οποία πολλοί θεωρούν «ουσιαστική νικήτρια» του περσινού διαγωνισμού, θα χαρίσει στους φαν της Eurovision μία ακόμη αξέχαστη βραδιά, ανεβαίνοντας ξανά στην σκηνή του τελικού.

 

 

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο stage τη βραδιά του τελικού (18 Μαΐου) με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007!

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018 θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές του διαγωνισμού, με το «Fuego» να σαρώνει τα charts και τα views στο YouTube.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και πριν από λίγες ημέρες, με το «Sirens», την επανεκτέλεση του «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, στην οποία συνεργάζεται με τους Kaan και Snoop Dogg.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις