Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Game of Thrones: Έξαλλοι οι Κινέζοι φαν με το… «λειψό» επεισόδιο της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας
PLUS

Game of Thrones: Έξαλλοι οι Κινέζοι φαν με το… «λειψό» επεισόδιο της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας

Game of Thrones: Κατά έξι ολόκληρα λεπτά μικρότερο από το original ήταν το πρώτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν που έκανε πρεμιέρα στην Κίνα

Game of Thrones: Έξαλλοι είναι οι Κινέζοι φαν του Game of Thrones! Το πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν που είδαν με streaming τα ξημερώματα της Δευτέρας στη χώρα τους, ήταν… κατά έξι λεπτά μικρότερο από εκείνο που πρόβαλλε το HBO!

Η σειρά φαντασίας του HBO είναι πασίγνωστη για το τολμηρό της περιεχόμενο, με άφθονες σκηνές σεξ αλλά και βίας που «ενοχλούν» τους λογοκριτές του κινεζικού κράτους.

 

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο τεχνολογικός γίγαντας Tencent προέβαλλε με streaming την πρεμιέρα της όγδοης σεζόν σχεδόν ταυτόχρονα με το HBO, το τελικό προϊόν που είδαν οι Κινέζοι φαν ήταν… κουτσουρεμένο.

 

Game of Thrones

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το κομμένο υλικό δεν αφορούσε μόνο σκηνές σεξ αλλά και σκηνές μάχης, κάτι που εξόργισε πολλούς φαν, αφού ολόκληρη η πλοκή του GoT βασίζεται στις συγκρούσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και την έκβασή τους.

Αυτό που ίσως μπορεί να τους παρηγορήσει είναι το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, που ελπίζουν (μάλλον μάταια) ότι θα έχει την ίδια διάρκεια με το αμερικάνικο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις