Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – Κικίλιας γάμος: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης στην κάμερα (vid)
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – Κικίλιας γάμος: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης στην κάμερα (vid)

Μπαλατσινού - Κικίλιας γάμος: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως οι κουμπάροι έχουν ήδη βρεθεί.

Μπαλατσινού – Κικίλιας γάμος: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή και όπως αναφέρεται – κάτι που επιβεβαίωσε και ο… γαμπρός, ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε τις πρώτες δηλώσεις της on camera σχετικά με το ευτυχές γεγονός και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχουν βρει τους κουμπάρους, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες του γάμου.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Είναι σημαντικό, όσο μπορούμε, τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό»!

«Είναι πολύ γλυκό να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου και να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό. Δεν έχω βρει ούτε μαλλιά, ούτε μακιγιάζ, ούτε νυφικό για τον γάμο. Θα δούμε αν θα με πάει ο γιος μου στην εκκλησία. Στην αρχή φάνταζε δύσκολο να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο, αλλά τελικά έχουμε πολύ καλούς φίλους. Έχουμε επιλέξει κουμπάρους»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια:

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Κοιμόντουσαν στο σπίτι του Λιάγκα;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κοιμόντουσαν κρυφά από όλους, μαζί, στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα.

Όπως αναφέρει το site, το ζευγάρι είχε συνεννοηθεί με τον καλό φίλο του πολιτικού, Γιώργο Λιάγκα, να βρίσκεται στο σπίτι του στην Βούλα για να περνά εκεί λίγο χρόνο μαζί!

Για την ακρίβεια όπως ανέφερε ένας πολύ κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού “Ο Λιάγκας κανόνιζε να λείπει από το σπίτι και πήγαιναν εκεί τα δυο τους! Κανόνιζαν και βρισκόντουσαν νωρίς το απόγευμα που είχαν την δυνατότητα να βγουν από το σπίτι τους χωρίς να κινήσουν υποψίες γιατί φαντάσου να πετύχαινε κανείς είτε την Τζένη είτε τον Κικίλια να βγαίνει από το σπίτι αργά το βράδυ! Μια δυο φορές να την είχε στημένη κάποιες έξω από το σπίτι τους θα τους τσάκωνε! Ενώ το να βγαίνουν για βόλτα μέρα και να μη γυρίζουν ποτέ μέχρι το επόμενο πρωί δεν το έπαιρνε κανείς χαμπάρι..”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις