Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημοτικές εκλογές 2019: Η Κάτια Νικολαΐδου διεκδικεί την ψήφο μας
LIFESTYLE

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Κάτια Νικολαΐδου διεκδικεί την ψήφο μας

Δημοτικές εκλογές 2019: Η μοναδική ηθοποιός που αγαπήσαμε πολύ κυρίως από τη 10η Εντολή, κατεβαίνει στην πολιτική.

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Κάτια Νικολαΐδου, που εδώ και χρόνια έχει στρέψει το επαγγελματικό της ενδιαφέρον στο χώρο της ένδυσης, μια μαχήτρια της ζωής, έβαλε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει Νέα Σμύρνη και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της.

Η Κάτια που έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μεγάλη νίκη της στη μάχη με τον καρκίνο έχει θέληση και δύναμη να πετύχει.

Πρόσφατα την είδαμε να συμμετέχει στην AXDW φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου.

Κάτια Νικολαΐδου: Ο άσχημος χωρισμός με τον Οδυσσέα Σταμούλη

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει. Χωρίσαμε μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια. Σε ανθρώπινο επίπεδο. Έρχεται μια μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και δε νιώθεις ότι είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι. Σαν άνθρωπος νιώθεις άσχημα» είχε πει παλιότερα η Κάτια Νικολαίδου, αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Οδυσσέα Σταμούλη.

«Ναι έγιναν όλα μαζί» έλεγε η Κάτια Νικολαΐδου με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να το χαρακτηρίζει «χτύπημα κάτω από τη μέση».

«Τώρα εσύ καλά τα λες, εγώ όμως μετά από τόσα χρόνια, έχω να σου πω ότι όλα έγιναν για καλό.

Οπότε θεωρώ ότι έτσι έπρεπε να γίνει και έγινε και ευτυχώς που έγινε έτσι. Δεν ξέρω πως μπορεί να ήταν η ζωή μου αν δεν είχε συμβεί, απλώς τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Οπότε ευχαριστώ τον Θεό που ήρθαν έτσι τα πράγματα και όλο αυτό που μου συνέβη με έβαλε σε μία άλλη διαδικασία σκέψης γενικότερα για τη ζωή και τους ανθρώπους δίπλα μου.

«Δεν κράτησα κακία. Δεν μιλάμε, δεν μπορείς να είσαι και φίλος. Τους φίλους μου τους διαλέγω πολύ προσεκτικά. Δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του. Απλά οι κακίες είναι απωθημένα που σου μένουν και δεν σε πάνε μπροστά» εξομολογείται η Κάτια Νικολαΐδου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε απαντήσει τότε στις αναφορές της πρώην συζύγου του: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις