Game of Thrones: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου της όγδοης σεζόν

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου της όγδοης σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern2

Game of Thrones: Προσοχή, στο άρθρο περιέχονται spoilers

15.04.2019 | 15:51

Game of Thrones: Mόνο λίγες ώρες έχουν περάσει από την προβολή του πολυαναμενόμενου πρώτου επεισοδίου της όγδοης (και τελευταίας) σεζόν του Game of Thrones, και τα spoiler στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν.

Οι φαν της σειράς που είδαν την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του GoT έχουν τώρα την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από το επεισόδιο της επόμενης Κυριακής, που αναμένεται πολύ συναρπαστικό.

 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου της τρέχουσας σεζόν, που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO.

Αν και διαρκεί μόλις 50 δευτερόλεπτα, υπόσχεται πολλές σκηνές δράσης  που εξελίσσουν την ιστορία.

 

 

Προσοχή, ακολουθούν spoiler

Tι περιέχουν λοιπόν αυτά τα 50 δευτερόλεπτα που κάνουν τους φαν της σειράς να μη βλέπουν την ώρα να φτάσει η επόμενη Κυριακή;

Αρχικά την συνάντηση Τζέιμι Λάνιστερ – Ντενέρις Ταργκάριεν. Ο Βασιλοκτόνος, ο άντρας που σκότωσε τον πατέρα της Ντενέρις, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την κόρη του θύματός του.

 

Βλέπουμε επίσης την Άρια Σταρκ να ετοιμάζεται να «σβήσει» ακόμα ένα όνομα από την περίφημη λίστα της, ενώ η Σάνσα Σταρκ συνεχίζει να έρχεται σε κόντρα με την καινούρια αγάπη του αδερφού της – με την οποία, αντίθετα με τον Τζον, δεν έχει καταλάβει ότι είναι συγγενείς.

Όσο για την προέλαση του Νάιτ Κινγκ προς το Γουίντερφελ, αυτή συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, προμηνύοντας μια μεγάλη μάχη που θα αφήσει εποχή.

 

Exit mobile version