Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Σγόντζος: “Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, όμως περιμέναμε να σηκωθεί…”
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Σγόντζος: “Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, όμως περιμέναμε να σηκωθεί…”

Κώστας Σγόντζος: Οι συνάδελφοί του στο ραδιόφωνο του Ατλαντίς 105,2 συγκινούν με τον αποχαιρετισμό τους.

Κώστας Σγόντζος: Θλίψη σε όλο το δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Σγόντζου σε ηλικία 62 ετών.

Ο Κώστας έφυγε μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη και οι συνάδελφοί του στο ραδιόφωνο του Ατλαντίς 105,2 συγκινούν με τον αποχαιρετισμό τους, στον δικό τους Κωνσταντίνο που ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή να τα καταφέρει αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Κώστας Σγόντζος: Καλό ταξίδι…

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.

Συνειδητά είχαμε επιλέξει να τον δηλώνουμε παρών στο πρόγραμμά μας, παρ’ όλο που έδινε σκληρή και άνιση μάχη για τη ζωή του.

Θέλαμε να πιστεύουμε, και -κόντρα στις προβλέψεις- πιστεύαμε ότι στο τέλος θα κατάφερνε να σηκωθεί. Το πιστεύαμε γιατί γνωρίζαμε το κουράγιο του, το θάρρος του, τη δύναμή του.

Εδώ και λίγες ώρες ο παραγωγός μας, ο συνεργάτης μας, ο φίλος μας, Κωνσταντίνος Σγόντζος δεν είναι ανάμεσά μας.

Με κάποιον τρόπο όμως, θα είναι πάντοτε ανάμεσά μας γιατί με το ήθος του, την προσφορά του, την αγάπη του για το ραδιόφωνο και τον Ατλαντίς έγινε κι αυτός μέλος της ραδιοφωνικής μας οικογένειας.

Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε»…

Κώστας Σγόντζος: Το αντίο της Νανάς Παλαιτσάκη

Η Νανά Παλαιτσάκη, έμαθε στον αέρα του Αποκαλυπτικά Live στο Epsilon την είδηση του θανάτου του πρώην συζύγου της Κώστα Σγόντζου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε ένα τραγούδι, ένα θρυλικό τραγούδι του Freddie Mercury, το οποίο και αφιέρωσε στον πρώην σύζυγό της.

«Rock in peace Constantinos Sgontzos Ξεκίνα να οργανώνεις τον sky rock σε άλλες γειτονιές», έγραψε αφιερώνοντας του το τραγούδι.

Κώστας Σγόντζος: Η Κατερίνα Ζαρίφη τον αποχαιρετά

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει συνεργαστεί και δουλέψει αρκετά χρόνια, από μικρή, με τον εκλιπόντα και η ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τον Σγόντζο στο Instagram ήταν πραγματικά συγκινητική.

«”Πάλι πριόνια ρε Ζαριφω;”. Αγαπημένε διευθυντούλη ακόμα έχω την φωνή σου μέσα στ αυτιά μου… Γιατί εσυ ήσουν ο πρώτος μαζί με τη Νανά που μου ανοίξατε την πόρτα στο ραδιόφωνο SKY-ROCK “Απογειωθειτε”. Μου μαθες τι θα πει ραδιόφωνο αλλά και τι θα πει DAVID BOWIE. Αλλά μου έμαθες ότι οι δουλειές θέλουν παρέες. Και γέλια και ξενύχτια στο Camel. Και Rock. Καλό σου ταξίδι», έγραψε η Ζαρίφη.

Κώστας Σγόντζος: Η τελευταία του ανάρτηση

Πριν συναντήσει τον θάνατο του έκανε αναφορά σε έναν τραγουδιστή που λάτρεψε και έφυγε κι αυτός απότομα από τη ζωή.

«Έφυγε ένας από τους καλύτερους performer που γνώρισα από κοντά όταν μου έδωσε συνέντευξη για τον Σκάϊ όταν οι PRODIGY είχαν έρθει το 1995 για συναυλία στην Αθήνα, Δείτε εδώ όλο το αφιέρωμα της Νανάς στον τότε Σκαϊ.»

Πού να ξερε τι θα του ξημέρωνε λίγες ώρες μετά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις