Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης» (vid)
LIFESTYLE

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης» (vid)

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η ηθοποιός παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, όμως όπως παραδέχεται, ο έρωτας της ζωής της ήταν ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, η Άννα Παναγιωτοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της υπήρξε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Μάνος Κατράκης που άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, όμως όπως παραδέχεται, ο έρωτας της ζωής της ήταν ο Μάνος Κατράκης.

«Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης. Δεν υπήρχε σχέση αλλά με βοηθούσε όσο πήγαινα στη σχολή. Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα. Πήγε στην Κρήτη και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα».

Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αναφέρθηκε και στα φοιτητικά της χρόνια.

«Πήγα για σπουδές στην Ελβετία αλλά δεν είχε δραματική σχολή και έφυγα. Πήγα στην Ιταλία, έφαγα όλα μου τα λεφτά και γύρισα».

Σήμερα, είναι μία ευτυχισμένη μαμά αλλά και γιαγιά ενός πολύ χαριτωμένου κοριτσιού.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ο γιος μου παντρεύτηκε μόλις τελείωσε το Πολυτεχνείο. Με ρώτησε, τι λες εσύ, δεν θα πω τη λέξη γιατί δεν περνά στην τηλεόραση».

Ο Μάνος Κατράκης άφησε την τελευταία του πνοή, στις 2 Σεπτεμβρίου του 1984, χτυπημένος από καρκίνο των πνευμόνων.

Ήταν λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας Ταξίδι στα Κύθηρα, με σκηνοθέτη το Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Άννα Παναγιωτοπούλου: “Λέω ‘Τάκη, κάνε μου έναν καφέ’ και τον βλέπω νεκρό”

Η ηθοποιός έχασε τον σύζυγό της το 2014 και χρόνια μετά αποκάλυψε το πώς πέθανε, προκαλώντας σοκ σε όλους.

«Ήταν ο άνθρωπός μου και ήμουν ο άνθρωπός του. Είχαμε μία πολύ καλή, ήσυχη και ελεύθερη σχέση. Δεν είχαμε κοινές παρέες, ο μόνος κοινός άνθρωπος που είχαμε ήταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που ήταν πολύ δικός μου φίλος και έγινε και δικός του μέσω εμού. Από παιδί είχα πολύ φιλική και αγαπησιάρικη σχέση με τον Λουκιανό και είναι από τους θανάτους που μου στοίχισαν πάρα πολύ.

“Ο άντρας μου πέθανε τόσο καλά που μακάρι να πέθαιναν όλοι έτσι”

“Δίδασκα σε μία σχολή και κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Το βράδυ που γύρισα, νόμιζα πως δεν ήταν στο σπίτι και ξάπλωσα. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω «Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός.

Κοιμήθηκε και πέθανε… Όταν μου είπαν να τον ανοίξουν, είπα «όχι, μην τον σφάξετε. Πέθανε, είναι οριστικό, άρα τι να δείτε; Τι με νοιάζει τι έπαθε;» Από τότε πέρασα ένα δύσκολο διάστημα γιατί μου έλειπε, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι μακάρι να πεθαίναμε όλοι έτσι. Πραγματικά τον θεωρώ πολύ τυχερό», εξομξολογήθηκε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις