Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγγελίδης τροχαίο: Αποζημίωση “μαμούθ” ζητά ο παρουσιαστής – “Έχω γίνει φυτό”
ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελίδης τροχαίο: Αποζημίωση “μαμούθ” ζητά ο παρουσιαστής – “Έχω γίνει φυτό”

Αγγελίδης τροχαίο: Ενάμιση χρόνο μετά και παραμένουν τα σοβαρά προβλήματα για τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Αγγελίδης τροχαίο: Τρία εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση ζητά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης από τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου και τον οργανισμό οδικές συγκοινωνίες.

Μέσω του δικηγόρου του, ο παρουσιαστής αναφέρει στην αγωγή πως δε θα μπορέσει ποτέ ξανά να έχει μια φυσιολογική ζωή.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δε μπορώ να μιλήσω. Δε μπορώ να τραφώ» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων όταν μέσα σε μια στιγμή όλα αλλάξαν για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Η μηχανή του καρφώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής το οποίο κινούνταν στην κάθοδο της Βουλιαγμένης, όταν ο οδηγός προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό. Από εκείνο το πρωινό του 2017 ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Αγγελίδη

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι μας”

“Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο  και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του» είπε η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Η οικογένεια ζητά  2.796.000 ευρώ αποζημίωση για τον Κωνσταντίνο και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου γιου τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Αγγελίδης τροχαίο: Δεν έχει αναρρώσει, λέει η σύζυγός του

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη αναφέρει πως το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει γι’ αυτούς ένα δεύτερο σπίτι. «Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει αγώνα. Προσπαθώ κι εγώ να τον στηρίξω ως σύζυγος και μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας Αλέξανδρο για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος δεν έχει αναρρώσει, δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Όμως ξέρω ότι είναι εκεί. Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο τα μάτια του λάμπουν. περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε.

Η στιγμή που η σύζυγός του πήγε με τον γιο τους στο κέντρο αποκατάστασης:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις