Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιάννης Μπουτάρης σύζυγος: «Όταν πήραν τη γυναίκα μου νεκρή από το σπίτι, μετά χόρευα μόνος…» (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Μπουτάρης σύζυγος: «Όταν πήραν τη γυναίκα μου νεκρή από το σπίτι, μετά χόρευα μόνος…» (vid)

Γιάννης Μπουτάρης σύζυγος: Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, αναφέρθηκε στον θάνατο της γυναίκας του. 

Γιάννης Μπουτάρης σύζυγος: Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης στην web εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της δημιουργίας αποτεφρωτηρίου, τα εμπόδια που συνάντησε στην προσπάθειά του να κατασκευαστεί, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο της γυναίκας του.

«Είμαι εξοικειωμένος με τον θάνατο. Επειδή η γυναίκα μου ήταν 5 χρόνια άρρωστη, το συζητούσαμε… Θα σου πω και κάτι που ίσως δεν πρέπει να το πω. Όταν πήραν τη γυναίκα μου νεκρή από το σπίτι, εγώ μετά χόρευα στο σπίτι μόνος μου τραγούδια που χορεύαμε μαζί. Αν αυτό λέει κάτι σε κανέναν έχει καλώς, αν δεν λέει δεν με νοιάζει και καθόλου», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Αθηνά Μιχαήλ, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Χώρισαν προσωρινά το 1981, αλλά αργότερα αποφάσισαν να συζήσουν και πάλι, χωρίς όμως να παντρευτούν.

Αφού η Μιχαήλ απεβίωσε, ο Γιάννης Μπουτάρης εκπλήρωσε την επιθυμία της να μην ταφεί θρησκευτικά αλλά να αποτεφρωθεί, κάτι που έλαβε χώρα στη γειτονική Βουλγαρία, καθώς στην Θεσσαλονίκη δεν έχει κατασκευαστεί αποτεφρωτήριο νεκρών.

Αργότερα, διατήρησε δεσμό για 13 χρόνια με την Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία χώρισε το 2015.

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι η γυναίκα που ήρθε στη ζωή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Γκαμπριέλα.

Η Μαρία Ιωαννίδου, δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος και πέρσι το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.

Γιάννης Μπουτάρης: Ο ΠΑΟΚ και η εντολή

«Με το που ο διαιτητής σφυρίξει και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρηςσε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Για το εάν θα φωταγωγηθεί η πόλη την Κυριακή: «Έδωσα εντολή με το που ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωταγωγηθεί η πόλη. Να μην χρειαστούν άλλα 34 χρόνια όμως».

 Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Ο Δήμος δεν καθυστερεί καθόλου. Μετέχει στην Επιτροπή που εξετάζει τις παραμέτρους. Το ειδικό χωρικό σχέδιο που έχει γίνει για την ΔΕΘ θα ακολουθηθεί και για τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο είναι πιο μπερδεμένο όμως.

«Οι προτάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ένα ειδικό χωρικό σχέδιο που θα διευκολύνει την κατάσταση. Δε θα γίνει απλώς ένα γηπεδάκι. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δουλεύουμε συστηματικά για αυτό. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Η άδεια θα πρέπει να βγει με ειδικό προεδρικό διάταγμα. Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τέτοιες άδειες. Έτσι νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος. Όπως έγιναν τα ολυμπιακά έργα, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω», σημείωσε.

Όσον αφορά συζητήσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη για το γήπεδο, απάντησε: «Μιλάμε για το θέμα. Κοιτάζω να διευκολύνω την κατάσταση και τίποτα παραπάνω. Πάει καλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις