Κουντουρά – Αμβρόσιος: Μεγάλη αγάπη για τον μητροπολίτη Αιγιαλείας, “αγαπούλες” και με την Έλενα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά – Αμβρόσιος: Μεγάλη αγάπη για τον μητροπολίτη Αιγιαλείας, “αγαπούλες” και με την Έλενα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κουντουρά - Αμβρόσιος: Η υπουργός Τουρισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής, Ελενα Κουντουρά τον Ιούλιο του 2017 είχε συναντηθεί με τον Αμβρόσιο στη Μητρόπολη Καλαβρύτων.

12.04.2019 | 11:57

Κουντουρά – Αμβρόσιος: Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, νέες φωτογραφίες, αυτήν την φορά της Έλενας Κουντουρά με τον Αμβρόσιο, έρχονται ξανά στο φως της δημοσιότητας.

Ήδη τα στιγμιότυπα του πρώην υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε εξοργισμένος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Από τον διάλογο προέκυψε ότι η συνάντηση σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Κουρουμπλής, δεν ήταν τυχαία. Μάλιστα, υπήρξαν σκέψεις να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου.

Ωστόσο στο παρελθόν η Έλενα Κουντουρά, ως υπουργός Τουρισμού, είχε επισκεφθεί δύο φορές τον Αμβρόσιο και  πόζαρε μαζί με τον ακροδεξιών απόψεων μητροπολίτη, όσο ήταν ακόμη στους ΑΝΕΛ.

Μετά τη συνάντηση μάλιστα ο Αμβρόσιος είχε κάνει και δώρα στην Κουντουρά: δύο ιστορικά βιβλία ένα για τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Υψηλάντη και ένα για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Στην περίπτωση της Έλενας Κουντουρά κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε με τις ιδέες ή τις αξίες της, αλλά αντάλλαξαν μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο με την «αποστασία» της από τους ΑΝΕΛ και τη στήριξη που παρείχε στην κυβέρνηση, για το Μακεδονικό.

Όπως σημειώνει μάλιστα σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος ήταν ακριβώς εκείνη την περίοδο που ο κ. Αμβρόσιος ξεσπάθωνε εναντίον του πρωθυπουργού, φτάνοντας μετά από λίγο καιρό να τον εμφανίζει σε εξώφυλλο βιβλίου του με φωτομοντάζ… ως κεκοιμημένο επίσκοπο.

Στις φωτογραφίες, που είναι από το πρόσφατο παρελθόν 2016-2017, όταν η κυρία Κουντουρά ανήκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, εμφανίζεται η υπουργός Τουρισμού σε πολλαπλές επισκέψεις στη Μητρόπολη, αγκαζέ και σε πολύ φιλικά ενσταντανέ με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας.

Τις στενές σχέσεις της Έλενας Κουντουρά με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας εντόπισε και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι «προοδευτικό μέτωπο» και Αμβρόσιος δεν πάνε μαζί:

Exit mobile version