Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παπούα-Νέα Γουινέα: Εθνικό πρόβλημα οι… μεγεθύνσεις πέους με σιλικόνη
PLUS

Παπούα-Νέα Γουινέα: Εθνικό πρόβλημα οι… μεγεθύνσεις πέους με σιλικόνη

Παπούα-Νέα Γουινέα: Τουλάχιστον 500 περιστατικά έχουν καταγραφεί σε νοσοκομεία την τελευταία διετία

Παπούα-Νέα Γουινέα: Σε εθνικό πρόβλημα ανακήρυξαν οι αρμόδιες Αρχές της Παπούας-Νέας Γουινέας τις επικίνδυνες μεγεθύνσεις πέους, που φαίνεται πως δοκιμάζουν να κάνουν πολλοί πολίτες μόνοι τους, χωρίς καν την επίβλεψη γιατρού.

Αλλεπάλληλα κρούσματα έχουν καταγραφεί σε νοσοκομεία με άνδρες που έκαναν ενέσεις με διάφορα υλικά στο μόριό τους, σε μια προσπάθεια να το μεγαλώσουν.

Σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο Port Moresby μέσα στα τελευταία δύο χρόνια οι συνάδελφοί του έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον 500 περιστατικά ανδρών που κυριολεκτικά σακάτεψαν τα πέη τους, δυσμορφία και δυσλειτουργία.

Στις ενέσεις που έκαναν οι άνδρες αυτοί χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με τους γιατρούς, από λάδι καρύδας μέχρι σιλικόνη και μαγειρικό λάδι!

«Έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Και αυτό αφορά όσους εμφανίζονται στα νοσοκομεία. Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα έχουν πάθει την ίδια ζημία και δεν το έχουν ανακοινώσει» δήλωσε χειρουργός στο νοσοκομείο. «Μόνο σήμερα είδα επτά τέτοια περιστατικά» πρόσθεσε.

Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, η ζημιά που προκάλεσαν οι άνδρες αυτοί κρίθηκε μη αναστρέψιμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις