Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Game of Thrones: Πρωταγωνιστής της σειράς ικετεύει τους φανς να μην αγοράζουν «ανταρόλυκους»
PLUS

Game of Thrones: Πρωταγωνιστής της σειράς ικετεύει τους φανς να μην αγοράζουν «ανταρόλυκους»

Game of Thrones: Οι «Direwolves» του GoT έχουν αυξήσει κατακόρυφα τη ζήτηση των σκύλων χάσκι

Game of Thrones: Έκκληση προς τους θαυμαστές του Game of Thrones να μην αγοράζουν σκύλους χάσκι, μόνο και μόνο επειδή μοιάζουν με τους «direwolves» (ανταρόλυκους) που εμφανίζονται στη σειρά, απευθύνει ο Τζερόμ Φλιν.

Οι «direwolves» της σειράς έχουν αυξήσει κατακόρυφα τη ζήτηση της συγκεκριμένης ράτσας λόγω των φυσικών ομοιοτήτων που έχουν στην εμφάνιση αυτοί οι σκύλοι με τα σχεδόν μυθικά πλάσματα του Westeros.

Ο σταρ, που στην σειρά υποδύεται τον Μπρον, συμμετέχει στην νέα καμπάνια της PETA, μέσω της οποίας εκλιπαρεί τους φανς να σταματήσουν να αγοράζουν χάσκι επειδή θέλουν να αποκτήσουν τον δικό τους ανταρόλυκο.

 

 

 

Όπως επισημαίνει ο ηθοποιός για λογαριασμό της οργάνωσης, ο αριθμός των χάσκι που εγκαταλείπονται ή δίνονται σε καταφύγια έχει αυξηθεί δραματικά. Ειδικοί εκτιμούν πως πολλά από αυτά το ζώα προέρχονται από θαυμαστές του Game of Thrones, οι οποίοι αγόρασαν τα χάσκι σε μια παρόρμηση λόγω της ομοιότητας που έχουν με τους ανταρόλυκους αλλά αργότερα διαπίστωσαν πως δεν είναι προετοιμασμένοι να τα φροντίσουν σωστά.

«Καταφύγια ζώων σε όλο τον κόσμο αναφέρουν τεράστια αύξηση στον αριθμό εγκαταλελειμμένων χάσκι επειδή ο μέσος ιδιοκτήτης, εξετάζοντας μόνο την εμφάνιση του σκύλου, δεν αναλογίστηκε καθόλου τον χρόνο, την υπομονή ή τα χρήματα που χρειάζονται για να φροντίσεις σωστά αυτά τα ζώα», λέει ο Τζερόμ Φλιν στο μήνυμά του.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα του ηθοποιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις