Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Sex game: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον σύντροφο της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Ελβετία
ΚΟΣΜΟΣ

Sex game: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον σύντροφο της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Ελβετία

Sex game: Τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως ο θάνατος της προήλθε από ασφυξία, ωστόσο το σώμα της κάνει τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Sex game: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο νεαρής Βρετανίδας σε ξενοδοχείο της Ελβετίας κατά τη διάρκεια επικίνδυνο σεξουαλικού παιχνιδιού, με τις υποψίες να στρέφονται στον σύντροφό της, στον οποίο ήδη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ο Marc Schatzle από τη Γερμανία και η 22χρονη Άννα Φλόρενς Ριντ έφτασαν στο Λοκάρνο της Ελβετίας για ολιγοήμερες διακοπές  τη Δευτέρα.

Η σορός της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στις 07.00 το πρωί της Τρίτης, μετά από παράπονα πελατών του ξενοδοχείου Ramada La Palma au Lac για φωνές που ακούγονταν από το δωμάτιό της κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Προτού το άψυχο σώμα της βρεθεί στο πάτωμα του μπάνιου από το προσωπικό του ξενοδοχείου, ο σαματάς που ακουγόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα είχε προκαλέσει αναστάτωση στο κατάλυμα.

Πελάτες σε διπλανά δωμάτια κάλεσαν στη ρεσεψιόν για να παραπονεθούν. Η φασαρία σταμάτησε ξαφνικά και ο υπάλληλος του ξενοδοχείου αποφάσισε να μην ενοχλήσει το ζευγάρι.

Όταν ο 29χρονος Γερμανός κατέβηκε το ίδιο πρωί στις 6.30 στη ρεσεψιόν και έκανε λόγο για «έντονη αδιαθεσία» της φίλης του, ο πρωινός υπάλληλος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ανοίγοντας την πόρτα του ξενοδοχείου, αντίκρισε την κοπέλα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της.

Οι τραυματιοφορείς που κατέφθασαν λίγη ώρα αργότερα απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς, ο Marc Schatzle απέδωσε τον θάνατο της νεαρής σε «sex game» που πήγε στραβά. και λίγο μετά την ανακάλυψη της σορού, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Αφού οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, εκείνη τον ανέκρινε και κατόπιν ζήτησε την κράτησή του. Μερικές ώρες αργότερα ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για ανθρωποκτονία.

Ο 29χρονος Γερμανός, που φέρει στο πρόσωπό του τατουάζ με την λέξη «πολεμιστής» και έναν ανάποδο σταυρό, κρατείται σε φυλακή της πόλης Φαρέρα, εν αναμονή της δίκης του.

Παρόλο που τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται το σαββατοκύριακο, η πρώτη εξέταση της σορού δείχνει ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από ασφυξία.

Ωστόσο το σώμα της 22χρονης ήταν γεμάτο με αμυχές, κοψίματα και μώλωπες, με τις Αρχές να κρατούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις