Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ για Εξάρχεια: Η Αστυνομία μπορεί να επιβάλλει την τάξη, αρκεί να την αφήσει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Εξάρχεια: Η Αστυνομία μπορεί να επιβάλλει την τάξη, αρκεί να την αφήσει το Μαξίμου

ΝΔ για Εξάρχεια: «Tα Εξάρχεια και κάθε γειτονιά της Αθήνας ανήκουν στους κατοίκους τους», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση

ΝΔ για Εξάρχεια: «Η Ελληνική Αστυνομία έδειξε σήμερα ότι μπορεί κάλλιστα να επιβάλλει την τάξη, αρκεί η κυβέρνηση να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της», ανέφερε σήμερα η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την πρωινή επιχείρηση με τις δεκάδες συλλήψεις στα Εξάρχεια.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τα Εξάρχεια και κάθε γειτονιά της Αθήνας ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στις συμμορίες που τις λυμαίνονται».

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά την κλιμάκωση της βίας στα Εξάρχεια, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την επίθεση με μαχαίρια σε Εισαγγελικό Λειτουργό και σε άνδρες του Λιμενικού, η Ελληνική Αστυνομία έδειξε σήμερα ότι μπορεί κάλλιστα να επιβάλλει την τάξη, αρκεί η κυβέρνηση να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της. Η εκκένωση τριών κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη και οι συλλήψεις που ακολούθησαν, θα πρέπει να γίνουν οδηγός για την αποκατάσταση της νομιμότητας. Τα Εξάρχεια και κάθε γειτονιά της Αθήνας ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στις συμμορίες που τις λυμαίνονται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις