Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκρή νεαρή Βρετανίδα στην Ελβετία – Το ακραίο sex game της στοίχισε τη ζωή
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή νεαρή Βρετανίδα στην Ελβετία – Το ακραίο sex game της στοίχισε τη ζωή

Νεκρή νεαρή Βρετανίδα στην Ελβετία: Υπό κράτηση ο Γερμανός σύντροφος της κοπέλας λόγω των ύποπτων συνθηκών του θανάτου της

Νεκρή νεαρή Βρετανίδα στην Ελβετία: Τραγική κατάληξη είχε το επικίνδυνο sex game που αποφάσισε να παίξει μια νεαρή Βρετανίδα με το σύντροφό της, στο ξενοδοχείο όπου παραθέριζε το ζευγάρι σε πόλη της Εμβετίας.

Η 22χρονη Anna Florence Reed εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του δωματίου που μοιραζόταν με τον φίλο της, το πρωί της περασμένης Τρίτης. Οι καταγγελίες πελατών του ξενοδοχείου για θόρυβο και φωνές που προέρχονταν από το δωμάτιο κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα το προσωπικό να αναζητήσει την πηγή της αναστάτωσης.

 

Φτάνοντας στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν τον θάνατο της άτυχης κοπέλας.

Ο Γερμανός σύντροφός της, που πλέον έχει τεθεί υπό κράτηση, ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από επικίνδυνο «σεξουαλικό παιχνίδι» που πήρε άσχημη τροπή.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στο ξενοδοχείο Ramada La Palma au Lac στο Λοκάρνο τη Δευτέρα.

 

Σύμφωνα με την Corriere del Ticino, ο 29χρονος Γερμανός ισχυρίζεται ότι η σύντροφός του πέθανε από ασφυξία, κατά τη διάρκεια ενός sex game που κατέληξε τραγικά.Τοπικά ΜΜΕ ωστόσο μεταδίδουν ότι η κοπέλα έφερε τραύματα στο σώμα της, όπως αμυχές και μικρά κατάγματα, που δεν δικαιολογούνται από τους ισχυρισμούς για ακραίο σεξ.

 

Απομένει να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται πράγματι σε ατύχημα ή εάν πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις