Λευτέρης Πανταζής εκλογές: Ο ΛΕΠΑ “κατεβαίνει” υποψήφιος κι ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα

LIFESTYLE

Λευτέρης Πανταζής εκλογές: Ο ΛΕΠΑ “κατεβαίνει” υποψήφιος κι ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Λευτέρης Πανταζής εκλογές: Ο τραγουδιστής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού.

09.04.2019 | 08:07

Λευτέρης Πανταζής εκλογές: Ο Λευτέρης Πανταζής κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού.

Ο Λευτέρης Παγκοζίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1954 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, που ανήκε στην τότε ΕΣΣΔ, από ποντιακής καταγωγής γονείς.

Σημειώνεται ότι με τον ίδιο συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος και ο συνάδελφός του, Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Λευτέρης Πανταζής εκλογές: Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν ο Γιάννης Κασσαβός ανακοίνωσε την είδηση

«Είμαι πάντα δίπλα στον κόσμο. Τον ακούω και πάντα προσπαθώ να βοηθήσω και να είμαι δίπλα του. Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Κασσαβού γιατί πιστεύω στο όραμα του και την δουλειά του. Εγώ εδώ στον δήμο Αχαρνών έχω την ψυχή μου. Εδώ ζει ο αδερφός μου, εδώ εκοιμήθη η μητέρα μου πέρυσι, έχω θείους, ξαδέρφια, συγγενείς και φίλους. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στο δύσκολο αυτό έργο», είπε στον Ελεύθερο Τύπο.

Στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Βαγγέλης Κονιτοπουλος αναφέροντας πως ο ίδιος ζει εδώ και 25 σχεδόν χρόνια στην περιοχή και πώς τόσο ο ίδιος όσο ο Λευτέρης Πανταζής αλλά και ο Γιάννης Κασσαβός θα δώσουν έμφαση στον πολιτισμό που τόσο καλά γνωρίζουν.

Exit mobile version