Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιφιγένεια – Κατσανέβας: Ο εγγονός του Παπανδρέου και η τραγουδίστρια στην ιστορική βίλα στο Καστρί
LIFESTYLE

Ιφιγένεια – Κατσανέβας: Ο εγγονός του Παπανδρέου και η τραγουδίστρια στην ιστορική βίλα στο Καστρί

Ιφιγένεια - Κατσανέβας: Ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα διατηρεί δεσμό με την Ιφιγένεια, μια εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Ιφιγένεια – Κατσανέβας: Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό το ειδύλλιο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κατσανέβα, εγγονό του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και γιο της Σοφίας και του Θεόδωρου Κατσανέβα και την τραγουδίστρια Ιφιγένεια Γοντικάκη.

Η μελαχρινή κοπέλα είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια και φέτος ήταν στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Εspresso, το ζευγάρι βρέθηκε στην ιστορική βίλα της οικογένειας Παπανδρέου στο Καστρί και όπως γράφει η εφημερίδα στεγάζουν εκεί τον έρωτά τους.

Η εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού, τόσο κατά την είσοδό τους στη βίλα που ο Ανδρέας Παπανδρέου έζησε μεγάλες στιγμές αλλά και στο ιστορικό μπαλκόνι της βίλας να συνομιλούν και να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Ιφιγένεια – Κατσανέβας: Η φωτο της Espresso

H Ιφιγένεια βρέθηκε στο πλευρό του νεαρού Κατσανέβα, όταν μίλησε πρόσφατα στην Πάτρα για τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου, στην ειδική εκδήλωση που έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πολιτικού.

Η κοπέλα καθόταν στην πρώτη σειρά, μαζί με την οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου, και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που τράβηξε άθελά της όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Ιφιγένεια έχει γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η γιαγιά Μαργαρίτα την έχει λατρέψει.

Η νεαρή Ελληνοκαναδή γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1993 στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και τη Δρακότρυπα Καρδίτσας.

Ιφιγένεια – Κατσανέβας: Πρόσφατα, το Πρωινό συνάντησε την Ιφιγένεια και προσπάθησε να της εκμαιεύσει λίγα λόγια για τη σχέση της.

«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, διανύω μια πολύ ήρεμη περίοδο της ζωής μου, αλλά γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή», είπε η τραγουδίστρια.

Όταν η δημοσιογράφος τής έδειξε το δημοσίευμα με τη φωτογραφία όπου κάθεται δίπλα στην οικογένεια σε πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, η Ιφιγένεια είπε:

«Μου αρέσει να ενημερώνομαι, γι’ αυτό και πήγα και στην εκδήλωση. Έχω πάει σε πολλές εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο. Ήμουν καλεσμένη, γνωρίζω την οικογένεια, τους εκτιμώ. Εκεί με έβαλαν, εκεί έκατσα. Ήταν μια ομιλία σχετικά με τα 100 χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου και μιλούσαν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Κατσανέβας και κάποιοι άλλοι ομιλητές που ήταν εκείνη την ημέρα. Αν και τραγουδίστρια που είμαι και ανεβαίνω πάνω στη σκηνή, εδώ είμαι λίγο ντροπαλή, νιώθω λίγο περίεργα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις