Θανάσης Τζήλος: Η επιστροφή μετά το δολοφονικό χτύπημα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θανάσης Τζήλος: Η επιστροφή μετά το δολοφονικό χτύπημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θανάσης Τζήλος: 110 ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, ο Θεσσαλός ρέφερι σφύριξε ξανά σε αγώνα της Superleague.

09.04.2019 | 11:08

Θανάσης Τζήλος: Από την πρώτη στιγμή που δέχτηκε το δολοφονικό χτύπημα το πρωί της 19 Δεκεμβρίου 2019 ο Θανάσης Τζήλος είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα παρά το γεγονός ότι οι δράστες προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην καριέρα του χτυπώντας τον με μανία.

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 27η αγωνιστική της Super League, την οποία ορίστηκε να διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος.

Ο Τζήλος πριν από περίπου 20 ημέρες είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας μεταξύ Ηρακλή Λάρισας και Μακρυχωρίου, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στη Λισσαβόνα προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα τεστ καθώς είναι και διεθνής διαιτητής.

To τελευταίο παιχνίδι που είχε σφυρίξει ήταν το Ξάνθη – Ολυμπιακός στις 9 Δεκεμβρίου στα Πηγάδια. 

Θανάσης Τζήλος: Το χρονικό της επίθεσης

Στις 19 Δεκεμβρίου η κοινή γνώμη είχε παγώσει από τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του διεθνούς ρέφερι.

Εκείνη την ημέρα στις 09:10 ο διεθνής διαιτητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους καθώς έβγαινε από το σπίτι του στη Λάρισα Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας έκαναν λόγο για «δολοφονική επίθεση», κρίνοντας από την βαναυσότητα των χτυπημάτων.

Ο Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία αναφέρει τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του, τους οποίους περιγράφει ως άνδρες με θηριώδεις διαστάσεις. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», υποστήριξε χαρακτηριστικά περιγράφοντας το συμβάν στους αστυνομικούς.

Exit mobile version