Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μικ Τζάγκερ υγεία: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει», λέει ο αδερφός του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μικ Τζάγκερ υγεία: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει», λέει ο αδερφός του

Μικ Τζάγκερ υγεία: Το πρόβλημα με την καρδιά εμφανίστηκε όταν ο 75χρονος Μικ Τζάγκερ πήγε στο γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο. καρδιά.

Μικ Τζάγκερ υγεία: Ο αδερφός του Μικ Τζάγκερ, Κρις, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής των Rolling Stones θα είχε πεθάνει αν σε έναν έλεγχο ρουτίνας οι γιατροί δεν είχαν ανακαλύψει ότι έχει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Το πρόβλημα με την καρδιά εμφανίστηκε όταν ο 75χρονος πήγε στο γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο. Έτσι ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας στην καρδιά.

Ο Κρις Τζάγκερ, συνέδεσε αυτό που συνέβη στον αδερφό του με το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ. Είπε: «Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από την βόλτα με τον σκύλο και η σύζυγος του τον βρήκε όταν είχε καταρρεύσει στον καναπέ».

«Είχε την ίδια πάθηση στην βαλβίδα με τον Μικ. Μετά τα 70 πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όταν φτάνουμε σε μία ορισμένη ηλικία πρέπει να κάνουμε όλα τα τσεκ-απ που προτείνουν οι γιατροί», συνέχισε ο Κρις.

Ο Μικ Τζάγκερ, ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε «πολύ καλή» κατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Billboard.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης», έγραψε στο Twitter ο 75χρονος ροκ σταρ ο οποίος χειρουργήθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του», πρόσθεσε.

Μικ Τζάγκερ: Ένας πραγματικός “γερόλυκος”!

Ο Μικ Τζάγκερ υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβρη του 2016 έγινε πατέρας για… όγδοη φορά, από τον δεσμό του με την μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ.

Για την ιστορία πάντως, να σας πούμε ότι ο Μικ Τζάγκερ έχει άλλα εφτά παιδιά: Την 32χρονη Λίζι, τον 30χρονο Τζέιμς, την 24ωρη Τζόρτζια Μέι, και τον 18χρονο Γκάμπριελ, με την πρώην σύντροφο του Τζέρι Χολ (η οποία σήμερα είναι παντρεμένη με τον 85χρονο μεγιστάνα των media, Ρούπερτ Μέρντοχ).

Το ζευγάρι έμεινε μαζί πάνω από 22 χρόνια, αλλά ο γάμος τους αργότερα κρίθηκε άκυρος και το 1999 χώρισαν.

Παράλληλα, ο Τζάγκερ έχει αποκτήσει την 44χρονη Τζέιντ από τον οχτάχρονο γάμο του με την Μπιάνκα Τζάγκερ, και την 45χρονη Κάρις, με την τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ.

Ακόμα, ο γερόλυκος της ροκ, έχει έναν 16χρονο γιο τον Λούκας, από την σχέση του με την Βραζιλιάνα καλλονή Λουτσιάνα Χιμένεθ Μόρα.

Συνολικά από τα παιδιά του, έχει αποκτήσει πέντε εγγόνια.

Ο αδερφός του, Κρις Τζάγκερ, σε δηλώσεις του στη Daily Mail, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο γερόλυκος της ροκ πρέπει να υποβληθεί σε στείρωση, για να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα τότε, ο Κρις Τζάγκερ δήλωσε ακόμα ότι ο αδερφός του είναι πολύ καλός πατέρας.

«Ό, τι και να πείτε για τον αδερφό μου, είναι πολύ καλός με τα παιδιά. Είναι πολύ καλός πατέρας. Όλα τα παιδιά του, τον αγαπούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και όταν ρωτήθηκε αν ο αδερφός του έχει πλάνα και για άλλα παιδιά, είπε: «No way. Δεν το πιστεύω».

Ο επικεφαλής των Rolling Stones έχει τώρα γιο, μικρότερο από το δισέγγονό του…!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις