Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λασκαράκη – Σουλτάτος γάμος: Πού και πότε θα γίνει
LIFESTYLE

Λασκαράκη – Σουλτάτος γάμος: Πού και πότε θα γίνει

Λασκαράκη - Σουλτάτος γάμος: Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, μετά τον αρραβωνά τους πριν μερικούς μήνες, πήραν την απόφαση να παντρευτούν.

Λασκαράκη – Σουλτάτος γάμος: Η είδηση του γάμου της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο έγινε γνωστή πριν από μερικές μέρες.

Το ζευγάρι, παρόλο που αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, δεν μπόρεσε να κρύψει αυτό το ευχάριστο γεγονός, καθώς δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του.

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός και ο σεφ δεν έχουν μιλήσει καθόλου για τον γάμο τους, ούτε έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, περισσότερες πληροφορίες για τον γάμο της Βάσως Λασκαράκη αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε!».

Συγκεκριμένα, ο γάμος τους θα γίνει στα μέσα Ιουλίου, θα είναι παραδοσιακός και θα τηρεί κατά γράμμα πολλά κρητικά έθιμα.

Η τελετή μάλιστα θα γίνει σε ναό της πόλης των Χανίων και όχι στο Ηράκλειο, απ΄όπου είναι η καταγωγή του Λευτέρη Σουλτάτου.

Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ όσον αφορά τους κουμπάρους, αυτοί δεν είναι γνωστοί ακόμη. Πάντως, οι πιο στενοί φίλοι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη είναι ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, η Θέμις Βουτσινά και ο Χάρις Γρηγορόπουλος.

Λασκαράκη – Σουλτάτος γάμος: Όσα ειπώθηκαν στο “Ευτυχείτε”

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Τι είπε για το ζευγάρι ο Λευτέρης Λαζάρου

Λασκαράκη – Σουλτάτος γάμος: Η γαμήλια αναγγελία δημοσιεύτηκε στην Εστία

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις