Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλάνδρι: Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου – Δραματικές εξελίξεις (vid)
ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Χαλάνδρι: Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου – Δραματικές εξελίξεις (vid)

Χαλάνδρι: Οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα του πατέρα που σκότωσε το τετράχρονο παιδί του και αυτόχειρα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Χαλάνδρι: Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι.

Αν και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας δεν βρέθηκε σημείωμα από τον 27χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει χειρόγραφο στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο μοιραίο.

Ο 27χρονος, στο σημείωμα αυτοκτονίας, μιλά για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.

Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη”.

Ξημερώματα της Κυριακής, ο 27χρονος πυροβόλησε τον 4χρονογιο του την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο, μια καραμπίνα που είχε κλέψει το 2018 από σπίτι στον Γέρακα, αφαίρεσε και τη δική του ζωή.

Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη μητέρα ανησύχησε γιατί ο σύζυγός της δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού.

Από τη μπαλκονόπορτα της βεράντας, που δεν έκλεινε καλά, κατάφερε να μπει στο σπίτι και να έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη τραγωδία. Είδε το παιδί της νεκρό και δίπλα του, στο πάτωμα, νεκρό και τον πρώην σύζυγό της.

Τα ουρλιαχτά της γυναίκας ξεσήκωσαν τη γειτονιά στο Χαλάνδρι. Τρεις γείτονες έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και, όπως είπε κάτοικος της περιοχής, δεν μπορούσαν να περιγράψουν τη φρίκη που έζησαν.

Αν και η τραγωδία έγινε γνωστή χτες, ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, εκτιμά πως αυτή συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο και περίπου το ίδιο διάστημα είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Η 21χρονη γυναίκα, Ρομά στην καταγωγή, δεν άντεξε τις σκηνές ζηλοτυπίας και την εμμονή του συζύγου της πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Αποφάσισε, έτσι, να φύγει από το σπίτι, αλλά επισκεπτόταν συχνά το παιδί και τον άνδρα της.

Χαλάνδρι: Το σκυλάκι που υπήρχε στο σπίτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις