Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Άγριο ξύλο στο Ρουφ και τραυματισμός (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Άγριο ξύλο στο Ρουφ και τραυματισμός (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ των παικτών των ομάδων νέων του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ρουφ.

08.04.2019 | 06:00

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο που έγινε στο Ρουφ για το πρωτάθλημα της Κ19 της Super League.

Όλα άρχισαν με την λήξη του αγώνα, όταν ποδοσφαιριστές από τις δύο ομάδες άρχισαν τις μπουνιές και πολύ γρήγορα ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα σε πολλούς περισσότερους παίκτες!

Με το τελευταίο σφύριγμα, ένας ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου ήρθε στα χέρια με έναν αντίπαλο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κι άλλες συμπλοκές ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών.

Στο άγριο ξύλο ενεπλάκησαν και παράγοντες των δύο ομάδων.

Από τα επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων των δύο ομάδων τραυματίστηκε και η Μαριάνθη Παπαδόγκονα μέλος του τεχνικού επιτελείου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Από την ομάδα του Απόλλωνα, υπάρχουν καταγγελίες πως το προπονητικό τιμ του Ατρόμητου επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας. 

Ο Ατρόμητος υποδέχεται σήμερα (8/4) στο Περιστέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης για την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Super League και ανακοίνωσε την αποστολή του.

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον αμυντικό μέσο, Μάντσον, καθώς ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες την προηγούμενη αγωνιστική και εκτίει ποινή.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκης.

Exit mobile version