Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Βόλτα των “ερυθρόλευκων” (0-5) στο Αγρίνιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Βόλτα των “ερυθρόλευκων” (0-5) στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με σκορ 5-0 για την 27η αγωνιστική.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι “ερυθρόλευκοι” έσπασαν… πλάκα στο Αγρίνιο, με πεντάρα επί του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τις όποιες ελπίδες του να πιάσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, μετά την επιβλητική νίκη του στο Αγρίνιο με 5-0 επί του Παναιτωλικού.

Σκόρερ των ερυθρολεύκων που έκαναν σπουδαία εμφάνιση παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, οι Μασούρας (9΄), Χασάν (50΄), Γκιλιέρμε (62΄), Καμαρά (70΄) και Ελαμπντελαουί (78΄).

Μετά το 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το 5-1 επί του ΟΦΗ, αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» σημειώνουν πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι.

Μάλιστα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19 τελικές (πέντε είχε ο Παναιτωλικός) και 58% κατοχή μπάλας.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του βοηθού  Ιορδάνη Απτόσογλου, ο οποίος στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης ακύρωσε τέρμα που σημείωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Από το σχετικό βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι εμφανές ότι ο ερυθρόλευκος μπακ καλύπτεται κανονικά από παίκτη του Παναιτωλικού που βρίσκεται στο βάθος.

Την ίδια ώρα έντονες αντιδράσεις υπάρχουν και για άλλες διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση.

Στο 21’ ο Τσοκάνης χτύπησε με αγκωνιά τον Ντάνιελ Ποντένσε και ο βοηθός έδωσε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.

Επιπρόσθετα, στο 34’ ο βοηθός έγινε και πάλι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όταν έκοψε και πάλι με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά «θύμα» του ήταν ο Φορτούνης, ο οποίος καλυπτόταν από τον Πέδρο Αμαράλ. Ο Απτόσογλου σταμάτησε τον αρχηγό των Πειραιωτών, που έβγαινε τετ α τετ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38′ λ. τρ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53′ Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66′ Καμαρά), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71′ Σολδάνο).

Γκολ: 9′ Μασούρας, 50′ Χασάν, 61′ Γκιλιέρμε, 70′ Καμαρά, 78′ Ομάρ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: HIGHLIGHTS

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις