Ξάνθη – ΑΕΚ: (1-3) Τα γκολ της ανατροπής για την Ένωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξάνθη – ΑΕΚ: (1-3) Τα γκολ της ανατροπής για την Ένωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ξάνθη - ΑΕΚ: Η Ξάνθη προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Κάστρο (32'), αλλά η ΑΕΚ με δύο γκολ σε τρία λεπτά και ένα ακόμα στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή.

08.04.2019 | 06:26

Ξάνθη – ΑΕΚ: Η ΑΕΚ έδειξε συνέπεια και χαρακτήρα κερδίζοντας 1-3 μέσα στα Πηγάδια την Ξάνθη για την 27η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η ακριτική ομάδα είχε προλάβει να της βάλει δύσκολα.

Σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία της στο 33’, με την Ένωση να ξεσπά στο β’ ημίχρονο.

Με δύο αλλαγές του Χιμένεθ η ΑΕΚ σκόραρε μέσα σε δύο λεπτά με Οικονόμου και Πόνσε (68′ και 70′ αντίστοιχα) το γύρισε.

Ο Μπογέ στο 92′ υπέγραψε το 1-3 που έδωσε τρεις βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους», ενώ έβαλε σε μπελάδες την Ξάνθη πλέον για την παραμονή της στην Super League.

Οι παίκτες του Χιμένεθ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στο τρίποντο.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, όμως τα κενά στην άμυνα τους πρόδωσαν. Αλλά πλέον έχουν μεγάλα προβλήματα στην Super League.

ΑΕΚ – Ξάνθη: Οι ενδεκάδες 

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Χουλτ, Αλεφ, Γαλανόπουλος (79’ Σιμόες), Κλωναρίδης (55’ Λιβάγια), Μάνταλος, Αλμπάνης (66’ Μπογέ), Πόνσε

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Αμορίμ (78’ Μπρίτο), Κασάδο, Καμαρά (74’ Μελιόπουλος), Αλμέϊδα, Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Κάστρο, Γέντρισεκ (58’ Καντά), Μπαριέντος

Γκολ: 32′ Κάστρο / 68′ Οικονόμου, 70′ Πόνσε, 90+2 Μπογέ

ΑΕΚ – Ξάνθη: HIGHLIGHTS 

Exit mobile version