alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Bradley Stereo Soul: Μιλά ανοιχτά για τον άγριο εθισμό του στα ναρκωτικά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Bradley Stereo Soul: Μιλά ανοιχτά για τον άγριο εθισμό του στα ναρκωτικά

Bradley Stereo Soul: Η αποχώρηση του frontman από τους Stereo Soul είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Bradley Stereo Soul: Το λόγο που αποχώρησε από το συγκρότημα Stereo Soulαποκάλυψε ο Μπράντλεϊ.

Η αποχώρηση του frontman από τους Stereo Soul είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον Παναγιώτη Πάλλη που επίσης μετείχε στους Stereo Soul να«πετάει» τότε «μπηχτές» κατά του τραγουδιστή, λέγοντας πως υπήρχαν προβλήματα στη συνεργασία τους.

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Bradley White Dale αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Στην αρχή, όπως ο ίδιος ο Bradley White Dale αποκάλυψε, δεν θεωρούσε τον εαυτό του εθισμένο στα ναρκωτικά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε, εξαιτίας των ναρκωτικών ο πρώην τραγουδιστής των Stereo Soul κατέληγε πολλές φορές τα βράδια σε νοσοκομεία, σε αστυνομικά τμήματα, ακόμη και καταμεσής του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις του. Όλα αυτά, μέχρι που κάποια στιγμή ο Bradley White Dale αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση και να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αγγλία.

«Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών, αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά. Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για βοήθεια, ενώ δεν μπορούσα και να τα σταματήσω και να ζήσω χωρίς αυτά. Καθόμουν σε μια γωνιά, φοβισμένος και μόνος. Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ενώ είχα καταρρεύσει και στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους μου, δεν ήξεραν τι να κάνουν και άρχισαν να με εγκαταλείπουν. Ένιωθα προδομένος, θυμωμένος, λυπημένος, αλλά ταυτόχρονα καταλάβαινα πως κι εκείνοι από την μεριά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Έπρεπε να πάρω δραστικές αποφάσεις. Γι αυτό και ήρθα στην Αγγλία για αποτοξίνωση.

Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω τα ναρκωτικά, διότι τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα. Μέσα από πολλές και διαφορετικές μεθόδους αποτοξίνωσης, τα σταμάτησα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και πλέον έχω έρθει και πιο κοντά στον Θεό. Η πίστη στον εαυτό μου και στον Θεό με βοήθησε, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου. Είμαι ευγνώμον απέναντί τους. Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τα ναρκωτικά και χαρούμενος, καθώς βγήκα από την κόλαση. Δεν σου κάνω πλάκα. Ήμουν στη κόλαση. Τώρα, όμως, επέστρεψα, βλέπω τον γαλάζιο ουρανό και είμαι ευτυχισμένος», είπε αρχικά ο Μπράντλεϊ των Stereo Soul.

Bradley Stereo Soul: Ο πρώην frontman των Stereo Soul αποκάλυψε και πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης Πάλλης όταν έμαθε πως ο συνάδελφός του είναι εθισμένος στα ναρκωτικά

«Θυμάμαι δυο χαρακτηριστικές φορές: Η πρώτη ήταν όταν κατέρρευσα πάνω στην σκηνή, κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεών μας και η δεύτερη όταν ήρθε ο Πάνος με την αδελφή του στο σπίτι να με πάρουν, καθώς είχαμε live. Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερα να ανέβω στη σκηνή και να τραγουδήσω. Ο Πάνος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την όλη κατάσταση και τον καταλαβαίνω τώρα πια 100%. Ήταν σαν να μου είχαν κάνει μάγια.

Τα ναρκωτικά είχαν αρνητικές επιδράσεις στο μυαλό μου.

Όπως σου ανέφερα και πριν, ύστερα από τσακωμούς, πεσίματα και διάφορα ατυχήματα, κατέληξα πολλές φορές στο νοσοκομείο, αλλά και στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Αντίθετα, είμαι δημιουργικός, αξιόπιστος και υπεύθυνος.  Υπό την επήρεια των ναρκωτικών, όμως, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Είχα χάσει το μυαλό μου. Ευτυχώς, απευθύνθηκα στους κατάλληλους και με βοήθησαν. Μου είναι δύσκολο να μιλάω γι αυτή την περίοδο της ζωής μου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής γιατί κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, ίσως να διαβάσει αυτή τη συνέντευξη και να βοηθηθεί», είπε στην συνέντευξή του.

Πριν λίγο καιρό, ο Πάλλης έριξε μπηχτές του στο πρώην μέλος των Stereo Soul, λέγοντας πως υπήρχαν προβλήματα επαγγελματισμού και όχι μόνο…

Bradley Stereo Soul: «Είμαι γκέι και αυτό είναι γεγονός» – Η εξομολόγηση το 2016