Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλάνδρι: Νέα στοιχεία για την τραγωδία – Σε διάσταση το ζευγάρι, ο καβγάς το βράδυ του Σαββάτου
ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Χαλάνδρι: Νέα στοιχεία για την τραγωδία – Σε διάσταση το ζευγάρι, ο καβγάς το βράδυ του Σαββάτου

Χαλάνδρι: Τι οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και να αυτοκτονήσει.

Χαλάνδρι: Αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο. 27χρονος πατέρας αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε με καραμπίνα, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι του.

Ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και είχε πάρει το παιδί για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν ο 27χρονος πατέρας είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει το παιδί και να αυτοκτονήσει ή αν πήρε την απόφασή του όταν κατάλαβε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είχε πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει, καθώς μετά από καυγά που είχαν το βράδυ του Σαββάτου, εκείνος δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της.

Χαλάνδρι: «Οι αστυνομικοί έκλαιγαν με αυτό που είδαν»

Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν από 11:00 το πρωί της Κυριακής (07.04.2019) όταν γείτονες στην οδό Τυμφρηστού άκουσαν πυροβολισμό από καραμπίνα μέσα από το σπίτι του 27χρονου. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Γείτονες του 27χρονου δήλωσαν στο newsit πως άκουσαν τις σειρήνες τον περιπολικών περίπου στις 10:30 το πρωί. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί. Ακόμη και οι αστυνομικοί «λύγισαν» όταν αντίκρισαν το νεκρό παιδί, δίπλα στον πατέρα του.

Βγήκαν κλαίγοντας από το διαμέρισμα, είπε κάτοικος της περιοχής.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Ο 27χρονος πατέρας νεκρός και δίπλα του το άψυχο κορμάκι του 4χρονου αγοριού. Σκότωσε το παιδί και αυτοκτόνησε ήταν, από την πρώτη στιγμή, η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρουν ότι την καραμπίνα με την οποία σκότωσε ο 27χρονος το παιδί και μετά αυτοκτόνησε, την κατείχε χωρίς άδεια.

Χαλάνδρι: Ο καβγάς πριν από την τραγωδία 

Ο 27χρονος και η 21χρονη Ρομά συζούσαν πολύ καιρό και παντρεύτηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο.

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 27χρονου Γ.Ν., από μικρό παιδί είχα χάσει τον πατέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», λέει στο «protothema.gr», κάτοικος της περιοχής.

Γειτόνισά του ζευγαριού λέει στο protothema.gr: «δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα βλέπαμε τις περισσότερες φορές να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις