Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση Masterchef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής
LIFESTYLE

Αποχώρηση Masterchef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Αποχώρηση Masterchef: Ένας μόνο βαθμός ήταν αρκετός για να αποχωρήσει ένας ακόμη παίκτης από το Masterchef 3 την Παρασκευή (5/4).

Αποχώρηση Masterchef: Με καλεσμένο κριτή τον γνωστό σεφ Μανώλη Παπουτσάκη από το MasterChef Junior, είχαμε μία ακόμα αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef.

Οι τέσσερις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Μανώλης Παπουτσάκης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρώτα βαθμολόγησαν το πιάτο νούμερο 1 που άνηκε στον Σταμάτη.

Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας γύρισε ασφαλής στο σπίτι, καθώς το πιάτο νούμερο 2, που ήταν του Τάσου, συγκέντρωσε λιγότερους βαθμούς από το πιάτο του Σταμάτη.

Στη συνέχεια, όμως, είχαμε θρίλερ…

Το πιάτο της Ασημίνας είχε το πιο ωραίο στήσιμο, και οι κριτές της έδωσαν μεγαλύτερη βαθμολογία, σε σύγκριση με αυτό του Τάσου.

 Η Ασημίνα αισθάνθηκε δικαιωμένη από αυτή της τη νίκη, που είναι και η έκτη νίκη σε αγώνα για αποχώρηση.

Ο Τάσος που μόλις πριν λίγες μέρες είχε επιστρέψει με την «δεύτερη ευκαιρία» στο παιχνίδι, δήλωσε στους κριτές πως μάλλον το Masterchef δεν τον θέλει.

MasterChef: Κόκκαλο στο Happy Day με τη σχέση της Άλκηστις Αλεξάκη

«Αυτή τη μαντινάδα που θα πω την αφιερώνω στη σχέση μου, γιατί είμαστε λίγο μακριά», είπε η Άλκηστις Αλεξάκη του MasterChef και στο Happy Day έγινε χαμός! «Έχεις σχέση παιδί μου;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή…

Η Άλκηστις Αλεξάκη εξομολογήθηκε πως έχει σχέση 3 χρόνια και ο σύντροφός της μένει στην Αθήνα. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του MasterChef αποκάλυψε πως το έτερον της ήμισυ είναι κομμωτής στο επάγγελμα και δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα.

Η μαντινάδα που του αφιέρωσε ήταν: «Ρώτησε τ’ άστρα τ’ ουρανού κι όποιο λειψά φωτίζει, την πονεμένη μου ζωή μακριά σου συμβολίζει».

Αποχώρηση Masterchef: Στη μάχη για την τηλεθέαση ρίχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής το MasterChef, η Επιστροφή και το Gala του Power of Love.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star και η σειρά του ΑΝΤ1 κονταροχτυπήθηκαν στο γενικό σύνολο, ωστόσο, στο δυναμικό κοινό υπήρξε μόνο ένας νικητής και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Το MasterChef σημείωσε στο γενικό σύνολο 24,9% και 32,5% στο δυναμικό. Στο κοινό 18 – 54, μάλιστα, το πρόγραμμα του Star σχεδόν άγγιξε το 40% δύο φορές, σημειώνοντας σε δύο τέταρτα 39,4 (22:00-22:14) και 39,7 (22:30-22:44).

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 24,9%

Η Επιστροφή – 20,8%

Power of Love Gala – 10,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 32,5%

Η Επιστροφή – 16,7%

Power of Love Gala – 10,2%

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις