Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός μπάσκετ: Βούρκωσε ο Πρίντεζης – “Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Βούρκωσε ο Πρίντεζης – “Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο” (vid)

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Νταρουσάφακα, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Γιώργος Πρίντεζης έζησε ένα από τα πιο δύσκολα βράδια της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Νταρουσάφακα, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague, με τον Έλληνα φόργουορντ να αποχωρεί από το παρκέ με βουρκωμένα μάτια.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ο Πρίντεζης έκανε δηλώσεις στη Nova, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο κι εκφράζοντας την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

“Κανείς δεν ήταν όπως θα ήθελε. Βάζω τον εαυτό μου πρώτο. Το πιο ειλικρινές που μπορούμε να πούμε είναι συγγνώμη από τον κόσμο. Μία χρονιά τελείωσε άσχημα.

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι να ζητήσουμε μια συγγνώμη”, τόνισε αρχικά ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού.

Για την κριτική που δέχονται οι ερυθρόλευκοι

“Μπορούμε να δεχτούμε την οποιαδήποτε κριτική, αν δεν παίζεις καλά σαν ομάδα είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Να δεχτούμε όμως κριτική ότι δεν πάμε καλά επειδή οι σχέσεις δεν είναι καλές είναι κάτι που δεν ισχύει. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά είναι δεδομένο ότι κάποια προβλήματα θα διογκώνονται και θα γίνονται μεγαλύτερα. Τα προβλήματα ήταν αγωνιστικά. Στο παρκέ αφήνεις τα προβλήματα στην άκρη. Χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Κατά τη γνώμη μου δεν την αξίζαμε”.

Για το εάν συμφωνεί με το γεγονός ότι τα παράθυρα των προκριματικών στοίχισαν σημαντικά στον Ολυμπιακό

“Όταν τα πράγματα τελειώνουν έτσι μπορείς να πεις πολλά. Όντως στα παράθυρα μας στέρησαν τον Στρέλνιεκς. Την πιο κρίσιμη περίοδο δεν καταφέραμε να είμαστε πλήρεις.

Αυτό που μένει είναι η εικόνα στο τέλος. Αυτή δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του καθενός και την ομάδα γενικότερα”.

Για το μέλλον το δικό του, αλλά και της ομάδας

“Το όνειρο μου είναι να παίζω εδώ. Είτε μου πουν να παίζω τρία λεπτά είτε τριάντα θα είμαι εδώ. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Το τελευταίο δίμηνο δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Θα ήθελα να μας δοθεί άλλη μία ευκαιρία μαζί με τον Μπίλι, να φτάσουμε πάλι τον Ολυμπιακό ψηλά. Με το ίδιο μπάτζετ και 1-2 προσθήκες, η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών”.

Βίντεο: Οι δηλώσεις Πρίντεζη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις