Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός μπάσκετ: Επιστρέφει ο Σωκράτης Κόκκαλης;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Επιστρέφει ο Σωκράτης Κόκκαλης;

Ολυμπιακός μπάσκετ: Το όνομα "Κόκκαλης" παίζει και πάλι δυνατά στον αθλητικό κόσμο και τα σενάρια για επιστροφή στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, φουντώνουν.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που θέλει τον Σωκράτη Κόκκαλη να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία όχι μόνο παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά εξετάζει και τις συνθήκες με τις οποίες θα μπορούσε να εμπλακεί ξανά σ’ αυτή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως σ’ ένα τέτοιο σενάριο είναι υπέρ ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα ήθελε την εμπλοκή της οικογένειας Κόκκαλη και πάλι στα κοινά του Ολυμπιακού ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα εμπλακεί άμεσα ο Σωκράτης Κόκκαλης με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού θα μπορούσε αυτό να συμβεί με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Όπως τονίζεται, μια ενδεχόμενη επιστροφή του Κόκκαλη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν σημαίνει και αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει σύμπραξη των δύο πλευρών προκειμένου να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, καθώς οι Αφοί Αγγελόπουλοι αντιμετωπίζουν οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα. 

Οι έντονες φήμες συνδέονται και με τις πολιτικές εξελίξεις σαφώς, αφού ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και σφοδρός πολέμιος της κυβέρνησης Τσίπρα Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκονται σε “ανοιχτό πόλεμο”.

Μένει να δούμε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις