Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βατίδου – Φιξ: Χώρισαν και το μάθαμε με απανωτά stories
LIFESTYLE

Βατίδου – Φιξ: Χώρισαν και το μάθαμε με απανωτά stories

Βατίδου - Φιξ: Με μία σειρά από stories η Εύη Βατίδου έκανε γνωστό ότι είναι και πάλι μόνη.

Βατίδου – Φιξ: Τον χωρισμό της με τον Γιάννη Φιξ ανακοίνωσε μέσω Instagram η Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει την πληροφορία αυτή από την προσωπική της ζωή καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, στο παρελθόν τής έχουν χρεώσει εσφαλμένα άλλους χωρισμούς.

Σε μια σειρά από stories στο Instagram, η Εύη Βατίδου έγραψε: “Χώρισα και δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια πρώην… μπίρας. Απλά επειδή στο παρελθόν πάλι είχα χωρίσει, όπως λανθασμένα πήρατε θάρρος, ξέρετε εσείς, δημόσια ανακοινώνω τον χωρισμό με την πρώην σχέση μου».

Και με ένα ακόμα story συμπλήρωσε: “Όταν χωρίζεις απλά πρέπει να είσαι ευτυχισμένος για τα καλύτερα”.

Ρεπορτάζ: Είχαν κάνει Πάσχα όλοι μαζί

Βατίδου – Φιξ: Οι αναρτήσεις της

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Φιξ σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν αισθάνεται μάλλον ανακουφισμένος με το τέλος μιας σχέσης που κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο με την πρώην κυρία Κούγια.

Ο επιχειρηματίας είχε αρχίσει καιρό τώρα αρχίσει να κυκλοφορεί μόνος του στα γνωστά στέκια του Κολωνακίου ενώ το πρώην μοντέλο έκανε εξόδους μόνο με τις φίλες της, στα μαγαζιά των νοτίων προαστίων.

Πριν αρκετό καιρό το ζευγάρι είχε καυγαδίσει έντονα σε μαγαζί στο Ψυχικό, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να φύγει μόνος του, νευριασμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις