Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εκτός ΣΚΑΪ για λόγο “πιπεράτο” (vid)
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εκτός ΣΚΑΪ για λόγο “πιπεράτο” (vid)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τέλος από το κανάλι του Φαλήρου η ξανθιά παρουσιάστρια, γιατί κάτι... δεν άρεσε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εκτός ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Στο Πρωινό, ανέφεραν ότι βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα εκτός Acun Media καθώς με την εταιρεία του Τούρκου παραγωγού είχε συνεργασία και όχι με τον ΣΚΑΪ από όπου προβαλλόταν το My Style Rocks.

Η συνεργασία της Κωνσταντίνας με τον ΣΚΑΙ ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018 όταν εκείνη είπε το μεγάλο «ναι» και μπήκε στην ομάδα των διάσημων στο reality επιβίωσης «Survivor», στο οποίο έμεινε για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks, ο οποίος θα προβληθεί κανονικά, από Σεπτέμβριο αλλά με άλλη παρουσιάστρια. 

Ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα ξαναπαρουσιάσει το My Style Rocks, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου είναι ότι στον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν άρεσε η αντίδραση της παρουσιάστριας στα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν να έχει σχέση μαζί του.

Δείτε το ρεπορτάζ: 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ένα ταξίδι μετά το άλλο

Τους τελευταίους μήνες η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, στην Κούβα, στο Miami, στο Ισραήλ, ενώ αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Ισπανία όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες της στη Μαδρίτη σημειώνοντας ότι δεν σταματά ποτέ να εξερευνά νέους τόπους.

Σε νεότερη ανάρτησή της, την Κυριακή μας έδειξε την υπέροχη θέα που αντίκρισε στο Τολέδο σχολιάζοντας ότι η εικόνα μοιάζει με παραμύθι! Όμως το ταξίδι δεν έχει τελειώσει ακόμη και η σέξι Κωνσταντίνα συνεχίζει τις αποδράσεις της.

Αυτές τις ημέρες βρέθηκε στη γειτονική Πορτογαλία και ζει μαγικές στιγμές μαζί με καλούς της φίλους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις