Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάννης Μακρής: Ξέσπασε η Καρύδα – “Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μακρής: Ξέσπασε η Καρύδα – “Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια” (vid)

Γιάννης Μακρής: Η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του επιχειρηματία, με οργή και τρεμάμενη φωνή μίλησε για την απώλεια του Γιάννη Μακρή.

Γιάννης Μακρής: Η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε τον Οκτώβρη, μίλησε με οργή και τρεμάμενη φωνή μίλησε για την απώλεια του Γιάννη Μακρή.

Όπως είναι γνωστό, ο άνθρωπος που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και του αφαίρεσε με σφαίρες τη ζωή, μετά από πέντε μήνες ερευνών έπεσε στα δίχτυα του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» επικοινώνησε με τη σύζυγο του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα η οποία σε τηλεφωνική της δήλωση έκανε σαφές πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη και τα παιδιά της να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

«Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει» ανέφερε το μοντέλο ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ξέσπασε σε κλάματα.

«Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε, εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου, τα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις