Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάννης Μακρής: Η Βικτώρια Καρύδα μιλά στην κάμερα μετά τη σύλληψη του Βούλγαρου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μακρής: Η Βικτώρια Καρύδα μιλά στην κάμερα μετά τη σύλληψη του Βούλγαρου (vid)

Γιάννης Μακρής: Η πρώτη δήλωση της Καρύδα έξω από το σπίτι της όταν δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί μετά τη σύλληψη του Βούλγαρου.

Γιάννης Μακρής: “Ικανοποιημένη” από τις εξελίξεις και με αγωνία για τα παιδιά της, δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Αφού έγινε γνωστή η σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου, υπεύθυνου για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, η Βικτώρια Καρύδα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά περισσότερο ανακουφισμένη έκανε μια σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους.

Όταν την ρώτησαν πώς νιώθει είπε «πώς να νιώθω, πώς να νιώθω…», ενώ δήλωσε χαρούμενη με τις εξελίξεις και το γεγονός ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της.

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση της Καρύδα ενώ στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον συλληφθέντα και η αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Παράλληλα, δήλωσε πως τα παιδιά της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν από το σπίτι της.

Γιάννης Μακρής: Ένας Βούλγαρος στα χέρια των Αρχών

Να σημειωθεί πως όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτη, ο φερόμενος δολοφόνος είναι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εκείνος, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι έξω απ’ το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου και τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον από απόσταση αναπνοής.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Βούλγαρο υπήκοο, με ρίζες απ’ την Τουρκία, ο οποίος μετά την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή, είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι στην Αττική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος είχε και συνεργό τον 35χρονο αδερφό του, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία.

Τι λένε οι Αρχές για τα δύο αδέρφια-εκτελεστές

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος είχε πληρώσει τους εκτελεστές για να σκοτώσουν τον επιχειρηματία τον περασμένο Οκτώβρη έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα δύο αδέλφια φέρεται να είχαν έρθει στην Ελλάδα 15 ημέρες πριν από τη δολοφονία ενώ έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, ενώ παρακολουθούσαν τον Γιάννη Μακρή και κατέστρωναν το σχέδιό τους.

Παράλληλα, οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν για τις επικοινωνίες τους κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης που ανήκουν σε πρόσωπα ανύπαρκτα.

Γιάννης Μακρής: Η δήλωση της συζύγου του

Γιάννης Μακρής: Το βίντεο που είχε ανεβάσει η Βικτώρια, λίγο πριν εκτελεστεί ο άντρας της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις