Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάννης Μακρής: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή της σύλληψης του Βούλγαρου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μακρής: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή της σύλληψης του Βούλγαρου (vid)

Γιάννης Μακρής: Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας, ο δράστης, βουλγαρικής καταγωγής, είχε ένα Opel μαύρο και δεν αντιστάθηκε.

Γιάννης Μακρής: Την στιγμή της σύλληψης του Βούλγαρου εκτελεστή του Γιάννη Μακρή περιέγραψε με λεπτομέρειες ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή Μαζί Σου της Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως είπε, άκουσε ένα τρακάρισμα και βγήκε να δει τι συμβαίνει.

Είπε ακόμα ότι άκουσε φωνές και έναν άνδρα να φωνάζει «μην κουνιέσαι, μην κουνιέσαι». Είδε επίσης αστυνομικούς με αυτόματα και περίστροφα να έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητο.

«Τον έβγαλαν από την θέση του οδηγού και τον έβαλαν σε ένα βανάκι και έφυγαν»,είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην περιοχή, είπε ότι μισή ώρα πριν δεν ήταν εμφανής η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή. Εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο με συμβατικά νούμερα ξαφνικά, και εμβόλισε το αυτοκίνητο του ανθρώπου που συνέλαβαν.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά «ούτε ανάσα δεν πήρε αυτός που συνέλαβαν».

«Εγώ ήμουν απέναντι από το ξενοδοχείο που έγινε το συμβάν. Δεν είδα αν κυνηγούσαν το αμάξι ή αν ήταν ήδη σταματημένο. Απλά άκουσα ένα τρακάρισμα.

Είδα δηλαδή ένα αμάξι από την παραλιακή και ένα από την πάνω μεριά του γκολφ μάλλον κατέβηκε και έστριψε στο στενό. Και πήγε το ένα αμάξι μπροστά και ένα πίσω. Το μπροστινό τράκαρε την πόρτα του συνοδηγού το αυτοκίνητο και κατέβηκαν από το αμάξι. Δεν έκανε κάποια προσπάθεια να ξεφύγει αυτός ο άνθρωπος και μετά τον μαζέψανε και τον πήραν», είπε ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας.

Ο μάρτυρας λέει ότι ο δράστης είχε ένα Opel μαύρο και ότι δεν αντιστάθηκε. Όπως λέει δεν είδε αν του πέρασαν χειροπέδες αλλά οι αστυνομικοί ήταν πολλοί και έβγαλαν όπλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις