Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μυρσίνη Μητροπάνου: Η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου στις εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυρσίνη Μητροπάνου: Η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου στις εκλογές

Μυρσίνη Μητροπάνου: Μία θέση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας διεκδικεί η κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή, Μυρσίνη.

Μυρσίνη Μητροπάνου: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι της «Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» για τις δημοτικές Εκλογές 2019.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα Μυρσίνη Μητροπάνου που είναι η κόρη του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου και η οποία θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα.

Ο αείμνηστος πατέρας της, έφυγε από τη ζωή τον Απρίλη του 2012, σε ηλικία 64 χρόνων, από οξύ πνευμονικό οίδημα.

Η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια και οι κόρες του, Αναστασία και Μυρσίνη

Οι υποψήφιοι στα Τρίκαλα είναι:

Μητροπάνου Μυρσίνη Φοιτήτρια, του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).

Μπλέτσας Ιωάννης Γεωπόνος, μέλος της Λέσχης εργασίας, αλληλεγγύης και πολιτισμού Τρικάλων.

Παπαδάκης Γιώργος Αρχιτέκτονας μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ ΚΔΘ, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Πρεκατές Χρήστος Οφθαλμίατρος, μέλος του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (ΑΡΣΙ).

Τσολάκης Βασίλης Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Όπως αναφέρεται, η «Αριστερή Παρέμβαση» είναι ένα σχήμα που αποτελείται από άνεργους, επισφαλώς εργαζόμενους, μερικώς απασχολούμενους, μισθωτούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους, φοιτητές, νεολαίους και συνδικαλιστές, όλοι αγωνιστές και αγωνίστριες της αντικαπιταλιστικής και ανατρεπτικής Αριστεράς. Αποτελείται από ανθρώπους της πραγματικής ζωής, της καθημερινής πάλης και του αγώνα και όχι επαγγελματίες της πολιτικής που κοιτούν από μακριά τα προβλήματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις